Νέες προσφορές στο PlayStation Store έγιναν διαθέσιμες από σήμερα με τις περισσότερες να είναι διαθέσιμες μέχρι τέλη Αυγούστου. Πρώτο στη λίστα βρίσκεται το Mad Max για PlayStation 4 με έκπτωση 70%. Πρόκειται για έναν open-world action adventure τίτλο, ο οποίος είναι βασισμένος στο σύμπαν των ταινιών του George Miller. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν την τιμή κανείς δεν πρέπει να το χάσει, καθώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα στο είδος του, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Το Mad Max αποτελεί το Deal of the Week και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 21 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προσφορές όμως συνεχίζονται και είναι πάρα πολλές. Από σήμερα και για οκτώ εβδομάδες (μέχρι τις 24 Αυγούστου) έχουμε το «Totally Digital» sale, στο οποίο θα βρείτε δεκάδες ψηφιακούς τίτλους σε εξαιρετικές τιμές, μέχρι και με 50% έκπτωση. Οι συνδρομητές PS Plus θα επωφεληθούν της συνδρομής τους με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Για να βρείτε περισσότερα παιχνίδια για PlayStation, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Σε εξαιρετικές τιμές θα βρειτε τα SOMA, Assassin’s Creed Chronicles, The Witness, Rocket League, Firewatch, Dangerous Golf και πολλά ακόμα, ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν και πολλές προσφορές σε PS3 και PS Vita, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 27 Ιουλίου. Μερικά από αυτά είναι τα Worms, Sonic Generations, MotorStorm 3D και GRID 2.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης