Έπειτα από αρκετή αναμονή, η Naughty Dog και η Sony Interactive Entertainment μας δίνουν ένα παιχνίδι, που όλοι πρέπει να παίξουν. Αποκλειστικά στο PlayStation 4 κυκλοφορεί σήμερα το Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη με ελληνικούς υπότιτλους και ελληνικά μενού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αριστουργηματική σειρά επιστρέφει αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της κονσόλας, ενώ οι κριτικές που ήδη έχουν κυκλοφορήσει μιλούν για θρίαμβο. Το παιχνίδι έχει το μεγαλύτερο Metacritic score (94) ως τώρα στα video games για το 2016, ενώ και τα ελληνικά gaming sites το έχουν βαθμολογήσει με τα καλύτερα score.

  • Unboxholics – 10/10 – «…το Uncharted 4 είναι η επιτομή του όρου video game»
  • GameOver – 10/10 – «…ένα αριστουργηματικό παιχνίδι, που τα κάνει όλα σωστά»
  • GameWorld – 9.1/10 – «Αποτελεί το μεγαλύτερο PS4 exclusive…»
  • VideoGames24 – 10/10 – «…το Uncharted 4 κλείνει θεαματικά την αυλαία, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς.»
  • Enternity – «Αγοράστε το.»

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου από την Sony:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ UNCHARTED 4: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ!

Ο Nathan Drake επιστρέφει σε μια μοναδική περιπέτεια με ελληνικούς υπότιτλους και τον τίτλο Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη.
10 Μαΐου, 2016 – Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους του Nathan Drake και της αγαπημένης σειράς Uncharted, οι οποίοι από σήμερα θα μπορούν να απολαύσουν το νέο παιχνίδι της επιτυχημένης σειράς, Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη.
Οι λάτρεις της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον Drake σε νέους προορισμούς και να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης και εξερεύνησης στη γλώσσα τους, καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους. Το κορυφαίο παιχνίδι δράσης επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και συγκινήσεις για τους φίλους του Drake, ενώ η λειτουργία multiplayer διευρύνει ακόμη περισσότερο την gaming εμπειρία! Ήδη οι κριτικές που έχει αποσπάσει κάνουν λόγο για ένα αριστούργημα που θέτει γερές βάσεις για να αποσπάσει τον τίτλου του κορυφαίου παιχνιδιού της γενιάς του. 
Ακολουθήστε τον Nathan στη μεγαλύτερη περιπέτειά του μέχρι σήμερα, σε ένα εντυπωσιακό κυνήγι θησαυρού στη Libertalia, που βρίσκεται χαμένη στα δάση της Μαδαγασκάρης. Το τελευταίο μέρος της επικής σειράς Uncharted υπόσχεται καταιγιστική, κινηματογραφική δράση με κορυφαίο σενάριο και εκπληκτικό οπτικοακουστικό τομέα.
Το Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PS4 σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής και σε ψηφιακή μορφή από το PlayStation Store. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης