Διαθέσιμος από σήμερα είναι ο τίτλος της 2K Games και της Hangar 13 για PlayStation 4, Xbox One και PC , ενώ η εταιρία δημιούργησε ένα τρέιλερ σε συνεργασία με τους πασίγνωστους καλλιτέχνες, Ice Cube και DJ Shadow για ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Mafia III.

O Ice Cube και ο DJ Shadow δημιούργησαν το τραγούδι “Nobody Wants to Die“, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο Revenge Launch Trailer του Mafia III.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερα βίντεο για το Mafia III ΕΔΩ.

To Mafia III είναι ένα θρίλερ για το οργανωμένο έγκλημα, που διηγείται την ιστορία του Lincoln Clay, ενός βετεράνου του Βιετνάμ, που επιστρέφει στη Νέα Ορλεάνη (New Bordeaux για το παιχνίδι) του 1968 να πάρει εκδίκηση από την ιταλική μαφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: την απλή, την Deluxe και την Συλλεκτική (Collector’s), με την Deluxe να περιλαβάνει το παιχνίδι, αλλά και πρόσβαση στο έξτρα περιεχόμενο, που θα κυκλοφορήσει αργότερα, συμπεριλαμβάνοντας το Season Pass.

H Collector’s Edition περιλαμβάνει το soundtrack και το score του παιχνιδιού σε μορφή βινυλίου, ένα συλλεκτικό art book, art prints και άλλα πολλά. Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν και το Family Kick-Back πακέτο, που περιλαμβάνει τρία αποκλειστικά οχήματα και πακέτα όπλων.


Το Mafia III κυκλοφορεί σήμερα για PlayStation 4, Xbox One και PC.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης