Το πρώτο τρίμηνο ή ακόμη και εξάμηνο για το 2020 όσον αφορά τις ΑΑΑ gaming κυκλοφορίες απ’ ό,τι φαίνεται είναι σχεδόν ανύπαρκτο, αφού ακόμη ένας μεγάλος αναμενόμενος τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία του και προστίθεται έτσι στην ήδη μεγάλη λίστα των καθυστερημένων κυκλοφοριών, που ξεκίνησε να στήνεται από την προηγούμενη εβδομάδα.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για το Dying Light 2, το πολυαναμενόμενο open world “parkour-action-zombie-killing” παιχνίδι, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020. Η ομάδα ανάπτυξης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
 

«Ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για εμάς καθώς συνεχίσαμε να δουλεύουμε το μεγαλύτερο μας πόνημα ως σήμερα. Ξέρουμε ότι περιμένετε το παιχνίδι με ανυπομονησία και θέλουμε να προσφέρουμε ακριβώς αυτό που υποσχεθήκαμε.
 

Αρχικά στοχεύαμε στην κυκλοφορία του Dying Light 2 την άνοιξη του 2020, αλλά δυστυχώς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο ανάπτυξης για να εκπληρώσουμε το όραμα μας. Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες να μοιραστούμε μαζί σας τους επόμενους μήνες και θα σας ενημερώσουμε ξανά μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Ζητούμε συγνώμη για αυτά τα δυσάρεστα νέα. Η προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία που να ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ και στις προσδοκίες σας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακαλούμε να μείνετε συντονισμένοι και ευχαριστούμε τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο για τη συνεχή υποστήριξη, την υπομονή και την κατανόηση τους.

 

Η ομάδα του Dying Light 2»

Η Techland δεν έδωσε συγκεκριμένη νέα ημερομηνία ή περίοδο κυκλοφορίας για το Dying Light 2.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης