Η Polyphony Digital του Kazunori Yamauchi ανακοίνωσε την αναβολή της κυκλοφορίας του παιχνιδιού μέσα από μία ανάρτηση στο PlayStation Blog, που αναφέρει ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσουν το GT Sport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Δουλέψαμε πάρα πολύ από τότε που ανακοινώθηκε ο τίτλος. Δε θα θέλαμε να ρισκάρουμε την εμπειρία αυτή με κανέναν τρόπο. Ενώ δε θα μπορέσουμε να δώσουμε συγκεκριμένη ημερομηνία αυτήν τη στιγμή, σας εγγυόμαστε ότι θα φτιάξουμε το καλύτερο Gran Turismo παιχνίδι ως τώρα.”, αναφέρει ο Yamauchi.

Βρείτε περισσότερα παιχνίδια για το PlayStation 4 ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το GT Sport είναι σύμφωνα με τον Yamauchi το πιο φιλόδοξο project τους ως τώρα, καθώς χρησιμοποιούνται τεχνολογίες αιχμής, όπως physics-based rendering και sound simulations. Επιπρόσθετα, το Sports mode σχεδιάζεται για να δώσει έμφαση στην ανταγωνιστική φύση του παιχνιδιού, καθώς το studio θα προσπαθήσει να επαναπροσδιορίσει τα racing games.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα διετές πρωτάθλημα, που θα διεξάγεται παράλληλα με ένα αντίστοιχο στην πραγματικότητα και οι νικητές θα μπορούν να γιορτάσουν τις νίκες τους μαζί με τους πραγματικούς πρωταθλητές.

Πριν λίγους μήνες είχε ανακοινωθεί ότι η Beta για το παιχνίδι ακυρώθηκε, καθώς η χρειαζόταν αρκετή δουλειά έξτρα και προτίμησαν να επικεντρωθούν στο βασικό παιχνίδι, ώστε να προλάβουν να το κυκλοφορήσουν μες στο 2016. Πλέον με την καθυστέρηση του παιχνιδιού, δεν είναι σαφές αν θα κυκλοφορήσει τελικά Beta.

To Gran Turismo Sport θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4, ενώ θα υποστηρίζει και το PlayStation VR.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης