Η Sony πέρασε από την Paris Games Week με το PlayStation και τα σάρωσε όλα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017, 21:07
Η Sony πέρασε από την Paris Games Week με το PlayStation και τα σάρωσε όλα
Του Παύλου Κρούστη

Ακόμα μια αναμενόμενη παρουσίαση από την Sony, αυτή τη φορά στο Παρίσι, στην Paris Games Week, όπου η εταιρεία φαίνεται να δίνει όλο και περισσότερο βάση κάθε χρόνο. Φέτος, είδαμε μια αποδυναμωμένη παρουσίαση στην E3, που δεν είχε να δείξει πολλούς νέους τίτλους, όμως όπως ανέφεραν "αυτό ήταν μόνο η μισή ιστορία", καθώς η άλλη μισή θα ήταν η σημερινή παρουσίαση.

Δεν είχαν άδικο, καθώς η σημερινή συνέντευξη Τύπου όχι μόνο συμπλήρωσε, αλλά μας ενθουσίασε κιόλας, αφού είδαμε πράγματα που δεν περιμέναμε. Η Sony τείνει να δίνει βάση τα τελευταία χρόνια στην "δική της" παρουσίαση, την PlayStation Experience, που γίνεται τον Δεκέμβριο και γι' αυτόν τον λόγο δεν είχαμε μεγάλες απαιτήσεις από τη σημερινή press conference. Διαψευστήκαμε.

Όχι μόνο είδαμε νέα παιχνίδια για το PlayStation VR, του οποίου η παρουσία κρίνεται επιτυχημένη και η μαμά-Sony φαίνεται να συνεχίζει με πλήρη υποστήριξη (κάτι σπάνιο για τα δεδομένα των περιφερειακών), αλλά ανάμεσα σε εντυπωσιακά trailers μάθαμε για νέες κυκλοφορίες, είδαμε πάνω σε τι δουλεύει επιτέλους η Sucker Punch (η εταιρεία που μας έχει δώσει τη σειρά inFamous), αλλά και εκπλαγήκαμε από την αναπάντεχη παρουσία του The Last of Us Part II. Έτσι λοιπόν, αναμένουμε μια ακόμα πιο καυτή PlayStation Experience σε έναν μήνα και κάτι...

The Last of Us Part II
Ημ/νία Κυκλοφορίας: ΆγνωστηGod of War
Ημ/νία κυκλοφορίας: Αρχές 2018Marvel's Spider-Man
Ημ/νία Κυκλοφορίας: 2018Ghost of Tsushima (Το νέο παιχνίδι της Sucker Punch)
Ημ/νία Κυκλοφορίας: ΆγνωστηDetroit: Become Human
Ημ/νία Κυκλοφορίας: 2018Shadow of the Colossus
Ημ/νία Κυκλοφορίας: Φεβρουάριος 2018Παρουσιάστηκαν πολλά trailers ακόμα, τα οποία μπορείτε να δείτε μαζί με όλη την παρουσίαση, αν πατήσετε εδώ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017, 21:07