Ακολουθώντας την προβληματική κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, η CD Projekt ανακοίνωσε πως οι παίκτες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων από τα ψηφιακά καταστήματα των Sony και Microsoft για την αγορά του παιχνιδιού, εφόσον το επιθυμούν. Παρ’ όλα αυτά, σε αρκετές περιπτώσεις οι δύο κολοσσοί αρνήθηκαν να επιστρέψουν το ποσό στους χρήστες, δημιουργώντας ερωτηματικά γύρω από το βαθμό συνεννόησης που είχε η πολωνική εταιρεία μαζί τους πριν κάνει την ανακοίνωση.

Τώρα, η Sony και η CD Projekt φαίνεται πως ήρθαν σε κοινή συμφωνία, αφού η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως αποσύρει προς το παρόν το Cyberpunk 2077 από το ψηφιακό κατάστημά της, το PlayStation Store και προσφέρει επιστροφή χρημάτων σε όλους τους χρήστες που το αγόρασαν από εκεί, ανεξαιρέτως. Όσοι δεν το έχουν αγοράσει ψηφιακά ή δεν θέλουν να κάνουν refund, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν υποστήριξη (patches/updates) κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρήστες που επιθυμούν να κάνουν refund μπορούν να ακολουθήσουν τον ειδικό σύνδεσμο (πατήστε εδώ) και τις οδηγίες της εταιρείας. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν η Microsoft θα ακολουθήσει την ίδια τακτική, καθώς δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά.

Με τη σειρά της, η CD Projekt εξήγησε πως δουλεύει ακατάπαυστα για να εξαλείψει τα προβλήματα που υπάρχουν με το παιχνίδι ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στο PlayStation Store, ενώ δηλώνει αποφασισμένη να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των παικτών.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S και Google Stadia.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης