Η PayPal Pte. Ltd. (‘PayPal’) ανακοίνωσε σήμερα ότι το Nintendo eShop έχει προσθέσει την PayPal ως έναν νέο τρόπο πληρωμής. Οι χρήστες του ψηφιακού καταστήματος της Nintendo σε επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο θα είναι πλέον σε θέση να κάνουν χρήση και της PayPal, εκτός από τις λοιπές ήδη ισχύουσες μεθόδους πληρωμής, στο διαδίκτυο ή στις gaming κονσόλες τους.

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Για το Nintendo Switch:
– Τη χρηματοδότηση λογαριασμών του Nintendo eShop και την αγορά παιχνιδιών και άλλου περιεχομένου

• Για την επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo σε επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο:
– Την προσθήκη χρημάτων σε υπόλοιπο λογαριασμού, με την αγορά software για download μέσω των Nintendo Switch, Nintendo 3DS™, Wii U™

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με την υιοθέτηση της PayPal ως μιας νέας μεθόδου πληρωμής, η Nintendo έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε την PayPal, την παγκοσμίως επιτυχημένη υπηρεσία πληρωμών, ως μέθοδο πληρωμής στο Nintendo eShop, προκειμένου να βελτιώσουμε την άνεση των χρηστών και να τους παρέχουμε τη δυνατότητα να προβαίνουν σε ασφαλείς πληρωμές. Με την προσθήκη της PayPal, η οποία διαθέτει πάνω από 200 εκατομμύρια λογαριασμούς διεθνώς, ως τρόπου πληρωμής στο Nintendo eShop, νιώθουμε ότι θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους πελάτες στον κόσμο με την εμπειρία του gaming».

Ακολουθεί η λίστα των χωρών όπου θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες πληρωμών μέσω PayPal:
Ιαπωνία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελβετία, Κύπρος, Τσεχία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Κροατία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία, Σλοβενία, και Σλοβακία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης