Το Rise of the Tomb Raider κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 για το Xbox One και αποτέλεσε έναν από τους δυνατότερους τίτλους της κονσόλας για την περσινή χρονιά. Ο τίτλος κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους και για PC, ενώ ο κόσμος αναρωτιόταν αν και πότε θα κυκλοφορούσε και στο PlayStation 4. Η Microsoft είχε δηλώσει ότι το Rise of the Tomb Raider θα ήταν timed exclusive, δηλαδή αποκλειστικότητα περιορισμένης χρονικής διάρκειας, ενώ σήμερα ανακοίνωσε η Square Enix την κυκλοφορία του παιχνιδιού μαζί με πολλά extras και στο PS4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα παιχνίδια της Square Enix στο site της CD Media.

Η Crystal Dynamics και η Square Enix γιορτάζουν τα 20 χρόνια της Lara Croft, ανακοινώνοντας σήμερα το Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration για το PlayStation 4. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει το πολυ-βραβευμένο Rise of the Tomb Raider, ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο για το story, που ονομάζεται Blood Ties (με υποστήριξη VR για το συγκεκριμένο κεφάλαιο), όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, νέο co-op gameplay για το Endurance, περισσότερα outfits, όπλα και Expedition κάρτες. H Limited Edition θα περιλαμβάνει επίσης ένα art book.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός της υποστήριξης VR, όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν διαθέσιμα και για τους Xbox One και PC χρήστες. Όλοι οι κάτοχοι του Season Pass θα λάβουν όλο το περιεχόμενο δωρεάν, ενώ στο PS4 δε θα υπάρχει Season Pass, καθώς όλο το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο με την αρχική κυκλοφορία.

Στο “Blood Ties” οι παίκτες θα εξερευνήσουν την έπαυλη Croft σε ένα νέο story mode, ενώ στη συνέχεια θα υπερασπιστούν την έπαυλη από… ζόμπι στο “Lara’s Nightmare”. O θείος της Lara διεκδικεί την ιδιοκτησία της έπαυλης και η Lara θα πρέπει να ψάξει να βρει αποδείξεις για την κληρονομιά της ή αλλιώς να χάσει τα μυστικά που είναι κρυμμένα από τον πατέρα της για πάντα. Οι παίκτες επίσης θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο “Lara’s Nightmare” mode, όπου θα εμφανίζονται νέες προκλήσεις στην έπαυλη και θα πρέπει να σκοτώσετε zombies. Επιπλέον με το Blood Ties θα είναι συμβατό με το PlayStation VR, όπου θα μπορείτε να εξερευνήσετε τα μυστήρια της έπαυλης των Croft σε πρώτο πρόσωπο για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise.

Επίσης για πρώτη φορά στη σειρά, θα μπορείτε να παίξετε online co-op με το expansion του Endurance mode, που δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τους φίλους σας για να εξερευνήσετε τάφους μαζί, ενώ θα πρέπει να επιβιώσετε από τις θανάσιμες απειλές που σας περιβάλλουν, μαζεύοντας παράλληλα εφόδια.

Επιπλέον θα βρείτε νέα outfits, όπως μια διαφορετική εκδοχή του cold-weather outfit από το Tomb Raider III, αλλά επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και με πέντε διαφορετικά μοντέλα της Lara, που έχουν εμφανιστεί στα παιχνίδια της από το 1996 ως τώρα. Τέλος θα υπάρχει ένα νέο επίπεδο δυσκολίας, το “Extreme Survivor”.

Το Rise of the Tomb Raider κυκλοφόρησε σε Xbox One, Xbox 360 και PC και ήταν υποψήφιο για πάνω από 75 βραβεία, ενώ κέρδισε τα 27 από αυτά. Επίσης ήταν υποψήφιο για εννέα DICE Awards, περισσότερα από κάθε άλλο παιχνίδι για το 2015.

Θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 στις 11 Οκτωβρίου 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης