Κάτι που αποζητούσαν πάρα πολλοί χρήστες του PlayStation Network γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Η Sony ανακοίνωσε επίσημα την δυνατότητα αλλαγής ονόματος PSN ID. Η δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη στο PlayStation 4 ως Beta μέσω του PlayStation Preview Program και μόνο σε επιλεγμένους χρήστες που έχουν πάρει μέρος σε προηγούμενα System Updates Beta. Κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου θα μπορούμε να αλλάξουμε το όνομα μας όσες φορές θέλουμε.
Η πρώτη αλλαγή του ονόματος θα είναι δωρεάν ενώ αργότερα οι αλλαγές θα κοστίζουν 9.99 ευρώ ή 4.99 για τους χρήστες του PlayStation Plus την φορά. Οι αλλαγές θα μπορούν να γίνουν μέσω των ρυθμίσεων και το menu Profile στο PlayStation 4. Επίσης η Sony μας δίνει την επιλογή να εμφανίζεται το παλιό μας όνομα μαζί με το νέο οπότε θέλουμε. Το νέο feature υποστηρίζεται από όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν από την 1η Απριλίου 2018 και μετά, τα δημοφιλέστερα PS4 παιχνίδια πριν την ημερομηνία αυτή ενώ μερικά παιχνίδια στο PS4, PS3 και PS Vita ίσως να μην υποστηρίζουν την αλλαγή καθόλου με αποτέλεσμα κάποια errors ή την εμφάνιση του παλιού ονόματος.
Σε περίπτωση που θέλετε να επαναφέρετε το αρχικό όνομα σας στο PlayStation Network μπορείτε να το κάνετε δωρεάν. Αν λαμβάνετε errors σε παιχνίδια, η επιστροφή στο παλιό ID τότε θα λύσει τα περισσότερα προβλήματα. Η Sony στο μέλλον θα αναρτήσει λίστα με όλα τα συμβατά παιχνίδια. Η δοκιμαστική περίοδος θα ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου ενώ η λειτουργία θα ξεκινήσει προς όλους τους χρήστες στις αρχές του νέου έτους.

Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης