Οι fans της Riot Games  -αλλά και όσοι αγαπούν τη μουσική- έχουν πλέον την ευκαιρία να γνωρίσουν το Sessions. Πρόκειται για το νέο project της εταιρείας που θέλει να προσφέρει μια μοναδική μουσική εμπειρία στους παίκτες, τους fans αλλά και τους Content Creators/Streamers. Για τους τελευταίους μάλιστα το Sessions θα αποτελέσει λύση σε ένα από τα βασικά τους ζητήματα, αφού θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε playlists οι οποίες δεν θα παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα.
 

Μετά τις επιτυχίες των K/DA, True Damage και Pentakill (συγκροτήματα & κομμάτια που δημιουργήθηκαν από την ίδια τη Riot) οι άνθρωποι της Riot Games Music αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Με το Sessions θα γνωρίσουμε μια ευρεία γκάμα ορχηστρικών κομματιών, beats και θα εξερευνήσουμε όλες τις πτυχές της lo-fi μουσικής. Gamers και μη θα μπορούν να απολαύσουν ειδικά φτιαγμένες λίστες που θα τους συντροφεύουν στην καθημερινότητα τους.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον πήχη να βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά, η Riot Games Music φρόντισε να συνεργαστεί με δεκάδες καλλιτέχνες ώστε η ποιότητα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινού. Είτε λοιπόν ψάχνετε μια playlist για το stream σας, είτε για γυμναστική το Sessions είναι αυτό που ψάχνετε και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποδράσετε από την απαιτητική καθημερινότητα.
 

Ήταν απλά θέμα χρόνου

Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που η Riot Games ταρακούνησε για τα καλά τον κόσμο του gaming με το League of Legends. Πιο πρόσφατα ακολούθησαν και άλλοι τίτλοι που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό. Κάποιοι βρίσκονται στο ίδιο σύμπαν με το League (Legends of Runeterra, Teamfight Tactics) ενώ τεράστια επιτυχία γνώρισε και το VALORANT που χτίζει τον δικό του μοναδικό κόσμο. Εκτός όμως από μια παράδοση με επιτυχημένους τίτλους, η Riot Games μας έδωσε και μερικά εξαιρετικά μουσικά δείγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις καλλιτεχνών στα Παγκόσμια πρωταθλήματα (Imagine Dragons, Against the Current) αλλά και ψηφιακά συγκροτήματα που καθήλωσαν το κοινό (K/DA) έφτασε η ώρα για το επόμενο βήμα. Με τόσες επιτυχημένες κυκλοφορίες και καθηλωτικά shows τα τελευταία χρόνια, ήταν ζήτημα χρόνου η Riot Games να κάνει το επόμενο βήμα στον μουσικό κόσμο.

Κυκλοφόρησε το άλμπουμ Sessions: Vi

Το νεότερο άλμπουμ της Riot Games Music ονομάζεται Sessions: Vi και περιλαμβάνει 37 κομμάτια “κομμένα και ραμμένα” για τις ανάγκες των streamers-content creators που πλέον δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζουν για τα πνευματικά δικαιώματα στα τραγούδια που χρησιμοποιούν στα βίντεο τους.
 

Στο Sessions: Vi θα βρείτε χαλαρωτικά ορχηστρικά beats τα οποία θα λατρέψετε ακόμα και αν δεν είστε streamer/δημιουργός βίντεο. Για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η Riot Games Music συνεργάστηκε με πληθώρα καλλιτεχνών – κάποιοι από αυτούς είναι οι Chromonicci, Junior State, Laxcity και Tennyson.
 

Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, το πρώτο Sessions άλμπουμ αφορά τη Vi. Μπορεί να μην μας δίνει επιπλέον πληροφορίες για την ηρωίδα του League of Legends, ωστόσο είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μας περιγράφει – με τον δικό του τρόπο – μια συνηθισμένη μέρα της. Τα τελευταία χρόνια η Riot έχει κάνει τεράστια βήματα στον τομέα της virtual μουσικής, με ψηφιακά συγκροτήματα όπως οι KD/A, True Damage και Pentakill να έχουν εκατομμύρια fans σε όλο τον πλανήτη.
 

Μπορείτε να βρείτε το Sessions: Vi σε όλες τις μεγάλες streaming πλατφόρμες όπως το Spotify, το Apple Music αλλά και το YouTube. Ακολουθήστε την Riot Games Music στα social media – Twitter, YouTube, Facebook, Instagram, Tiktok – και μάθετε πρώτοι για όλα τα νέα projects της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης