Σήμερα, η Sucker Punch ανακοίνωσε το Ghost of Tsushima: Legends, μια ολοκαίνουργια co-op εμπειρία που θα προστεθεί στο Ghost of Tsushima δωρεάν. Το νέο αυτό mode θα δώσει τη δυνατότητα σε τέσσερα άτομα να παίζουν μαζί σε μια ιστορία ξεχωριστή από το αρχικό παιχνίδι, με νέους εχθρούς και χαρακτήρες με βάση την ιαπωνική μυθολογία.

Ο Darren Bridges, ο senior game designer της Sucker Punch, εξήγησε σε μια ανάρτηση στο επίσημο PlayStation blog πως οι παίκτες θα επιλέξουν από διαφορετικές κλάσεις (Samurai, Hunter, Ronin, ή Assassin) με ξεχωριστές ιδιότητες και θα παίξουν σε ομάδες από 2 έως 4 παικτών σε αποστολές που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για co-op δράση.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το Ghost of Tsushima: Legends υπόσχεται στη νέα ιστορία του να χτίσει στα στιβαρά θεμέλια που έχτισε το single-player campaign και να ενσωματώσει πιο έντονα υπερφυσικά στοιχεία, ενώ θα υπάρχουν, εκτός από το co-op story, και ένα survival mode στο οποίο θα αντιμετωπίζουμε κύματα εχθρών, αλλά και ένα raid τεσσάρων ατόμων που θα έρθει λίγο μετά την κυκλοφορία του Legends.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για την ακρίβεια, οι αποστολές που θα είναι διαθέσιμες θα εξαρτώνται από τον αριθμό των παικτών:

Αν είστε μόνο εσείς και ένας φίλος, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε μια σειρά από αποστολές ιστορίας σε co-op mode. Εάν εσείς και τρεις φίλοι παίζετε μαζί, μπορείτε να παίξετε αποστολές επιβίωσης σε στιλ “wave-based”. Για 4 παίκτες, υπάρχει το raid που θα περιλαμβάνει έναν «κτηνώδη, τρομακτικό εχθρό».

Το Legends θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο δωρεάν σε μορφή update για το Ghost of Tsushima και θα απαιτεί ενεργή συνδρομη PS Plus.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης