Οι fans του Fortnite περιμένουν με ανυπομονησία την έκδοση Android, καθώς το παιχνίδι πέρα από PC και κονσόλες, έχει ήδη κυκλοφορήσει και για iOS. Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι η έκδοση Android δεν θα διατεθεί μέσω του Google Play Store. Όσοι θέλουν να κατεβάσουν το παιχνίδι, θα πρέπει να το κάνουν απευθείας από το site της Epic Games.

Ο Tim Sweeney, CEO της Epic Games, προειδοποιεί τους χρήστες να προσέξουν πολύ για το πώς θα κατεβάσουν το launcher του παιχνιδιού και για τις ψεύτικες εκδόσεις που κυκλοφορούν: “Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ψάχνετε για την πηγή του λογισμικού που εγκαθιστάτε και να φροντίζετε να είναι μόνο από έμπιστες πηγές.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει η Android συσκευή σας για να “τρέξει” το Fortnite, ενώ υπάρχει μια φήμη ότι θα κυκλοφορήσει μαζί με το Samsung Galaxy Note 9. Σύμφωνα με τον Sweeney, το Fortnite θα μπορεί να τρέξει σε high-end συσκευές. Από τα 2,5 δισ. περίπου, τα 300 εκατ. θα μπορούν να το τρέξουν καλά.

Όσο για τον λόγο που αποφεύγουν το Play Store ως πλατφόρμα διάθεσης, προσπαθούν να έχουν την καλύτερη οικονομική απόδοση, το οποίο σημαίνει ότι θα αναλάβουν εκείνοι άμεσα τις πληρωμές μέσω καρτών, Paypal, κλπ., χωρίς να υπάρχει μερίδιο για το store, που θα παίρνει το 30% και χωρίς να υπάρχουν διαφημίσεις μπροστά από το παιχνίδι. Αποτελεί “κακή” εμπειρία, σύμφωνα με τον Sweeney.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Fortnite στο iOS ως τώρα σημειώνει εξαιρετική επιτυχία, κερδίζοντας για την Epic 15 εκατ. δολάρια μέσα σε 3 εβδομάδες.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης