Κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπάρχουν και οι φίλοι των σπορ που περιμένουν τους τίτλους με τη στρογγυλή θεά. Η αναμονή και για φέτος τελείωσε και σιγά σιγά φτάνουμε στις ημερομηνίες κυκλοφορίας. Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι και το FIFA 18 στο οποίο έχουμε πλέον τα στοιχεία για το demo του, αλλά και την επίσημη λίστα για τους 100 καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού.

Πιο αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Ημερομηνία κυκλοφορίας FIFA 18 Demo: 12 Σεπτεμβρίου 2017 σε PS4, Xbox One και PC (μέχρι πριν λίγες ώρες η ημερομηνία ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου). 
  • Ομάδες που συμπεριλαμβάνονται: Manchester City, Manchester United, Real Madrid, Juventus, Atletico Madrid, Bayern Munich, PSG, LA Galaxy, Toronto FC, Boca Juniors, C.D. Guadalajar, Vissel Kobe
  • Στάδια: Santiago Bernabéu, La Bombonera, StubHub Center, King Fahd Stadium
  • Επιπλέον mode: Ένα μικρό κομμάτι από το αναβαθμισμένο The Journey: Alex Hunter Returns. 

Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε το demo νωρίτερα (κάποιες ώρες) ακολουθήστε τα εξής βήματα: Δημιουργήστε έναν νέο χρήστη. Τοποθετήστε μια έγκυρη διεύθυνση email. Επιλέξτε ως χώρα τη Νέα Ζηλανδία. Στην επιλογή για ταχυδρομικό κώδικα, τοποθετήστε “2579”. Στην επιλογή για πόλη ή πολιτεία τοποθετήστε οτιδήποτε. Είστε έτοιμοι να κατεβάσετε νωρίτερα το FIFA 18 Demo.

Τέλος, η επίσημη λίστα των 20 καλύτερων παικτών έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το FIFA 18 θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσουν και εκδόσεις σε PS3, Xbox 360 και Nintendo Switch.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης