Ένας νέος τίτλος βασισμένος στον κόσμο του Harry Potter φαίνεται να βρίσκεται στα σκαριά και όπως μπορείτε να δείτε στο leaked gameplay που διέρρευσε σήμερα, φαίνεται εντυπωσιακό. Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα, πριν λίγο καιρό υπήρχαν φήμες ότι η Warner Bros. ετοίμαζε ένα Harry Potter RPG.

Leaked Harry Potter game trailer ANALYSIS from Nick Jerrison on Vimeo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι φήμες έγιναν πιο έντονες όταν η Warner (που έχει τα δικαιώματα του Harry Potter) αγόρασε την Avalanche Software και αρκετές αγγελίες εργασίας, που αφορούσαν ένα UE4 RPG έκαναν την εμφάνιση τους. Στην σελίδα του Reddit επίσης υπάρχουν και οι παρακάτω πληροφορίες για το παιχνίδι που αναφέρουν ότι θα είναι 3rd person open-world action RPG:
Βρίσκεστε στον Μαγικό κόσμο του 19ου αιώνα (1800) και το παιχνίδι επικεντρώνεται στον χαρακτήρα σας ο οποίος διαθέτει τόσο μοναδικές ικανότητες, που έγινε δεκτός στο Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Είστε ένας νεοφερμένος φοιτητής στο 5ο έτος στο Hogwarts με μοναδικό ταλέντο στον εντοπισμό μιας αρχαίας δύναμης. Κατά την άφιξη σας, παράξενα γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν στο Forbidden Forrest και τα προβλήματα ξεκινούν. Μαζί με τον καθηγητή Elezar Fig θα εξερευνήσετε γνώριμες αλλά και καινούργιες περιοχές, με σκοπό να διαλευκάνετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Κατά την διάρκεια της περιπέτειας σας θα δημιουργήσετε φίλτρα, θα μάθετε νέα ξόρκια και θα ανακαλύψετε φανταστικά τέρατα. Επίσης θα πολεμήσετε με Dark Wizards, Goblins και άλλους υπερφυσικούς εχθρούς με σκοπό να ανακαλύψετε το πεπρωμένο σας.
Ταξιδέψτε στο Hogwarts και διαλέξτε έναν από τους 8 διαφορετικούς τύπους μάγου. Ζήστε στο Hogwarts, δημιουργήστε νέους φίλους, αποκαλύψτε νέα μυστικά και αλλάξτε τη μοίρα του κόσμου των μάγων. Βιώστε ένα νέο μαγικό σύστημα με αμέτρητες δυνατότητες και ξόρκια. Εξερευνήστε ελεύθερα τον κόσμο των μάγων για πρώτη φορά. Επιλέξτε το σπίτι και τους φίλους σας στο Hogwarts και αποφασίστε αν θα ακολουθήσετε το μονοπάτι του καλού ή του κακού. Δημιουργήστε τη δική σας μάγισσα ή μάγο και ανακαλύψτε μια νέα ιστορία εκτός των βιβλίων και των ταινιών.
Βέβαια τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επίσημα, όμως η Warner Bros. ήδη έχει αρχίσει τις αναφορές στα βίντεο που έχουν διαρρεύσει, οπότε ενδεχομένως υπάρχει κάτι πίσω από όλα αυτά.
Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης