H Epic μάς έχει συνηθίσει εδώ και αρκετό καιρό στα εντελώς δωρεάν παιχνίδια για PC. Και όταν λέμε εντελώς δωρεάν, εννοούμε χωρίς απολύτως καμία χρέωση και είναι διαθέσιμα για να τα κρατήσετε για πάντα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με ένα mail σας και να κατεβάσετε τον client της Epic Games για να μπορέσετε να παίξετε τα παιχνίδια.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί γίνεται αυτό, απλά αρκεί να υπολογίσουμε την τιτάνια επιτυχία της Epic Games με το Fortnite, τα έσοδα της εταιρείας και το ότι προσπαθεί εδώ και καιρό να ανταγωνιστεί το Steam. Η τακτική της είναι απλή: επενδύει χρήματα, πρακτικά κρατώντας η ίδια το κόστος και μοιράζει δωρεάν παιχνίδια μέσω της δικής της πλατφόρμας, ώστε οι χρήστες να δημιουργήσουν ολόκληρη βιβλιοθήκη “στο δικό της σπίτι”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σε αυτήν τη φάση έκανε ένα τεράστιο βήμα. Δίνει εντελώς δωρεάν το Grand Theft Auto V.

Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο εμπορικό προϊόν ψυχαγωγίας που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, ξεπερνώντας σε τα 120 εκατ. κομμάτια σε πωλήσεις, που δημιούργησαν έσοδα μεγαλύτερα από το Avatar και τις ταινίες Star Wars. Κυκλοφόρησε στην αρχική του έκδοση το 2013 σε PlayStation 3 και Xbox 360, το 2014 το είδαμε ανανεωμένο με μπόλικο νέο υλικό σε PlayStation 4 και Xbox One και το 2015 κυκλοφόρησε και σε PC στην καλύτερη μορφή του.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι-φαινόμενο που ακόμα και τώρα, 8 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, βρίσκεται συχνά σε πολλαπλά top-10 charts πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, ενώ φυσικά αποτελεί και ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια και στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το παιχνίδι απαρτίζεται από ένα τεράστιο σε περιεχόμενο single player κομμάτι, με την ιστορία των 3 αντι-ηρώων και συνοδεύεται από ένα εκ των πιο επιτυχημένων online παιχνιδιών αυτήν τη στιγμή: το GTA Online.

Αυτήν τη στιγμή δυστυχώς φαίνεται ότι το store της εταιρείας αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω κίνησης, ενώ εμφανίζεται μήνυμα λάθους σε διάφορες γλώσσες! Μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά λίγο αργότερα. H εταιρεία προσέθεσε προϋπόθεση για ενεργοποίηση “ταυτοποίησης 2 παραγόντων”. Αφού φτιάξετε δηλαδή τον λογαριασμό σας, αν δεν έχετε ήδη, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις, στο προφίλ σας, και να ενεργοποιήσετε το “2-factor-authentication”. Στην ουσία, ασφαλίζει καλύτερα τον λογαριασμό σας, ώστε να απαιτεί 2ο βήμα ταυτοποίησης μέσω μηνύματος, έξτρα mail κλπ. όταν προσπαθήσει κάποιος να μπει στον λογαριασμό του.

Για να μπείτε στη σελίδα του GTA V στο store της Epic Games, πατήστε εδώ.

H έκδοση που δίνεται δωρεάν είναι η Premium Edition του παιχνιδιού, που προσφέρει μπόλικα καλούδια για το online κομμάτι, όπως το Criminal Enterprise Starter Pack. Προτού αποχωρήσετε από το site της Epic, μην ξεχάσετε να πάρετε, επίσης δωρεάν, το Death Coming.

To Grand Theft Auto V θα είναι δωρεάν για να το πάρετε μέχρι τις 21 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι αφού το προσθέσετε στη συλλογή σας, θα το κρατήσετε για πάντα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης