Η BANDAI NAMCO Entertainment σήμερα αποκαλύπτει  το tori™, ένα δημιουργικό και καινοτόμο οικοσύστημα που επιτρέπει στις οικογένειες με παιδιά από 6 έως 12 ετών να απολαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την ατομική δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την κριτική σκέψη.


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοποιώντας το πρωτοποριακό Mirror Play™, τον τέλειο συνδυασμό της επαυξημένης αλληλεπίδρασης (augmented interaction) – που υποστηρίζεται από την ISKN – με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής, το tori™ φέρνει με ένα μαγικό τρόπο τα παιχνίδια και τις δημιουργίες των παιδιών στη ζωή και κάθε τους κίνηση αντανακλάται άμεσα μέσα από τις υποστηριζόμενες εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας τα tori™ Wand, tori™ Catapult και tori™ Spacecraft πάνω από το tori™ board, τα παιδιά μπορούν να σπάσουν τα εμπόδια μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας και να μπουν σε έναν κόσμο γεμάτο διασκέδαση και δημιουργικότητα.

“Πάντα φανταζόμασταν την τεχνολογία επαυξημένης αλληλεπίδρασης (augmented interaction) φιλική προς τον χρήστη με τη δυνατότητα να πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και το συναίσθημα. Η συνεργασία με την BANDAI NAMCO Entertainment ήταν η ευκαιρία να φέρουμε κοντά σε όλους τη διασκέδαση, τη μαγεία και την φαντασία” τόνισε ο Timothée Jobert, co-founder & CXO της ISKN.

Χάρη στο tori™ Explorer pack, τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους δημιουργώντας και προσαρμόζοντας τα ψηφιακά αντικείμενα και τα παιχνίδια τους μέσα από ένα δημιουργικό πακέτο και να τα εμφανίσουν μέσα στον δικό τους κόσμο. Αυτό το δημιουργικό ταξίδι επιτρέπει μια ισορροπημένη εμπειρία μεταξύ των δραστηριοτήτων εντός και εκτός οθόνης, έτσι όπως  το φαντάστηκαν οι ειδικοί στην εκμάθηση και ανάπτυξη των παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύουμε σε δημιουργικές, διασκεδαστικές και δυναμικές μεθόδους που αναπτύσσουν τις δραστηριότητες στις οποίες η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργικότητα και η εστίαση προσοχής βρίσκονται στο επίκεντρο. Από αυτή την άποψη, το tori™ επιτρέπει στα παιδιά να διασκεδάζουν και να εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσα από δημιουργικές και διαδραστικές εμπειρίες, σε μια τέλεια ισορροπία απασχόλησης εντός και εκτός οθόνης”, σχολίασε ο Herve Hoerdt, SVP of Marketing, Digital & Content της BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Το tori™ Explorer Pack θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2019 και θα είναι συμβατό με iOS και Android smartphones και tablets. Κατά τη κυκλοφορία θα υπάρχουν 5 διαθέσιμες εφαρμογές στα  App Store και Google Play™ Store και το οικοσύστημα του θα εμπλουτιστεί μελλοντικά με νέες εφαρμογές και παιχνίδια.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα  www.tori.com ή ρωτήστε τον τοπικό αντιπρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το tori™ επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.tori.com, ή ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/toricrafty και στο and Instagram https://www.instagram.com/toricrafty.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης