Παύλος Κρούστης

Η σειρά Ghost Recon της Ubisoft έχει μακρά ιστορία, που ξεκινά πίσω στο 2001. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια σάς επιτρέπουν να βιώσετε την εμπειρία στρατιωτικών τακτικών με την αυθεντικότητα, που ξέρουμε από τα παιχνίδια που φέρουν το όνομα του Tom Clancy. Το Ghost Recon επανέρχεται στο προσκήνιο, μετά τα παιχνίδια Advanced Warfighter, τα οποία τοποθετούνταν στο μέλλον, ενώ αυτή τη φορά οι μάχες σας θα δοθούν σε σύγχρονο περιβάλλον και συγκεκριμένα στην Βολιβία.



Το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν περίπου ένα χρόνο, στην έκθεση E3 2015. To trailer που είδαμε από την παρουσίαση της Ubisoft μάς άφησε μια εκπληκτική γεύση κυρίως λόγω των δυνατοτήτων, που δίνονται στον παίκτη, καθώς μιλάμε για το πρώτο open world παιχνίδι της σειράς. Η στρατιωτική ομάδα, της οποίας είστε μέρος, ονομάζεται Ghosts. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Ubisoft Paris και είναι το πρώτο shooter στρατιωτικού περιεχομένου, που διαδραματίζεται σε έναν τεράστιο και πλήρως αποκρίσιμο κόσμο. Μπορείτε να παίξετε ολόκληρο το παιχνίδι μόνοι σας ή μέχρι και με άλλους 4 παίκτες online σε συνεργατικό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το trailer απεικονίζει μια ποικιλία από τοποθεσίες και όπλα, ενώ παράλληλα μας παρουσιάζει τους διάφορους ρόλους της ομάδας. Η ανάπτυξη στρατηγικής φαίνεται να είναι εξαιρετικής σημασίας, ενώ αναμένεται να δούμε πώς ακριβώς θα μπορεί να σας βοηθήσει η Α.Ι. στην ανάπτυξη των σχεδίων σας, ειδικότερα σε ένα τόσο εκτενές πεδίο. Τα οχήματα φαίνεται να παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο με διάφορες μηχανές, αυτοκίνητα και άλλα, τα οποία θα μπορείτε να οδηγήσετε σε ποικιλία από τερέν. Χιόνι, σκόνη, δάση… Το Wildlands φαίνεται να τα έχει όλα. Μετά το The Division, ίσως αυτό να είναι το επόμενο βήμα στα multiplayer open-world games.



Οι παίκτες θα ανακαλύψουν την Βολιβία στο πολύ κοντινό μέλλον, μια χώρα που έχει μετατραπεί σε κράτος ναρκωτικών από το καρτέλ, Santa Blanca. Η αποστολή σας θα είναι να σταματήσετε τις δραστηριότητες του καρτέλ και να διακόψετε όλες τις συνεργασίες μεταξύ αυτών και της διεφθαρμένης κυβέρνησης, όπως και να σταματήσετε τον El Sueño, τον αδίστακτο αρχηγό της Santa Blanca.

Θα έχετε πλήρη ελευθερία επιλογών για τον τρόπο διεξαγωγής των αποστολών και θα μπορείτε να δείτε τον κόσμο να αντιδρά στις πράξεις σας. «Ως μέρος του Tom Clancy franchise, η αυθεντικότητα είναι ένας από τους πυλώνες μας. Στόχος μας είναι να χτίσουμε τους Ghosts ως ρεαλιστή στρατιωτική ομάδα, που έχει φτιαχτεί για να αντιμετωπίσει τις αγριότητες της Βολιβίας», αναφέρει ο Eric Couzian, Creative Director του Ghost Recon Wildlands. «Οι Ghosts επιβιώνουν και κυνηγούν. Μπορούν να καμουφλαριστούν σε όλα τα περιβάλλοντα και να μην αφήνουν κανένα ίχνος, πέρα από τo σημάδι στα κεφάλια των κατατρομαγμένων εχθρών τους. Θέλουμε οι παίκτες να νιώσουν αυτήν τη δύναμη.»

Επιπρόσθετα, η Ubisoft ανακοίνωσε τις παρακάτω premium εκδόσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία μαζί με τη βασική έκδοση:

  • Deluxe Edition: Περιλαμβάνει την Standard Edition και το ψηφιακό Deluxe Pack, το οποίο περιλαμβάνει Huntsman rifle και μοτοσικλέτα, 3 emblems, 3 weapon camo, 3 character customization items και XP booster. Η physical έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης 2 extra physical αντικείμενα: έναν in-game χάρτη της Βολιβίας και το original soundtrack του παιχνιδιού.
  • Gold Edition: περιλαμβάνει το Season Pass, το οποίο θα δώσει στους παίκτης πρόσβαση σε δύο τεράστια expansions, όπως και επιπλέον ψηφιακό περιεχόμενο, όπως equipment packs, αποκλειστικό όχημα, επικά όπλα, και το digital Deluxe Pack.
  • Cavalera Collector’s Case: Αποκλειστικά από το Uplay Shop, μπορείτε να προμηθευτείτε αυτήν την έκδοση, που περιλαμβάνει τον εξοπλισμό των Ghosts.Θα βρείτε όσα υπάρχουν και στην Gold Edition και επιπλέον το Ghosts Headset, πλήρως συμβατό με PlayStation 4, Xbox One και PC. Επιπλέον θα βρείτε ένα κρανίο Santa Blanca Cartel, ένα πουγκί και 3 καρτ-ποστάλ από την Βολιβία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι, θα λάβουν μια bonus αποστολή, “The Peruvian Connection“, η οποία εκτυλίσσεται στα βουνά της Βολιβίας και θα πρέπει να σπάσετε τη συμμαχία των Περουβιανών καρτέλ και της Santa Blanca.Μπορείτε να βρείτε αυτές τις εκδόσεις στο Uplay Shop: http://store.ubi.com/en/ghost-recon-wildlands

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4 και Xbox One
Μπορείτε να το βρείτε στο site της CD Media, μαζί με πολλά άλλα παιχνίδια. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης