Παύλος Κρούστης

Η Ubisoft δεν ξεκίνησε με την καλύτερη εισαγωγή, διατηρώντας τις cheesy καταβολές, που θέλουν την παρουσίαση να γίνεται λίγο… τσίρκο. Πρώτη στάση το νέο Just Dance 2017, που άξιο αναφοράς είναι ότι θα κυκλοφορήσει και στην νέα κονσόλα της Nintendo, το NX. Η παρουσίαση συνεχίστηκε από την Aisha Tyler σε αρκετά γρηγορότερους ρυθμούς με trailers από το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, όπου πήραμε μια καλή γεύση από το gameplay του τίτλου, For Honor και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία του νέου South Park ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη με τον Matt Stone και τον Trey Parker να μοιράζουν άφθονο γέλιο. Στην πορεία είδαμε πολλά νέα trailers από DLC του The Division, δύο VR τίτλους και άλλα που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Μας έλλειψε το Assassin’s Creed, καθώς φέτος δε θα δούμε νέο τίτλο, ενώ παρουσιάστηκε ένα νέο video με σκηνές από την ταινία που αναμένεται τον Δεκέμβριο. Η παρουσίαση έκλεισε και πάλι με ένα νέο παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά όχι τόσο εντυπωσιακό όσο τις προηγούμενες χρονιές. Τo STEEP, που εμφανίστηκε τελευταίο είναι ένας open-world extreme sports τίτλος, που φάνηκε να έχει αρκετό ενδιαφέρον, αλλά όχι όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

Αυτό που έλειψε και από την παρουσίαση της Ubisoft είναι οι εκπλήξεις, καθώς η E3 2016 συνεχίζει να είναι ελαφρώς άνω του μετρίου με αναμενόμενες ανακοινώσεις και (ευτυχώς) αρκετές ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Περισσότερα νέα από την E3, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ολόκληρη η Συνέντευξη Τύπου (ξεκινά στο 00:05:52):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι ανακοινώσεις:

[14/06 – 00:46] Ανακοίνωση νέας IP από την Ubisoft, παιχνίδι extreme sports σε βουνά (ski, snowboard, paraglide, wingsuit), που λέγεται STEEP

 



[14/06 – 00:32] 
Πρώτο gameplay video 10 λεπτών για το Watch Dogs 2

 

 

[14/06 – 00:22] Εκπληκτικό trailer για το νέο παιχνίδι της σειράς αγώνων μοτοσυκλέτας, Trials of Blood Dragon

 

 [14/06 – 00:20] To sequel του platformer τίτλου Grow Home ονομάζεται Grow Up

 

[14/06 – 00:14] Gameplay και cinematic trailer μαζί με ημερομηνία για το For Honor
Κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου 2017

 

 

[13/06 – 23:53] 
Παρουσίαση του VR τίτλου: Star Trek: Bridge Crew

 

[13/06 – 23:43] 
Παρουσίαση του Expansion II: Survival για το Tom Clancy’s The Division

 

[13/06 – 23:29] 
South Park: The Fractured But Whole: Νέα trailers, gameplay και δωρεάν το Stick of Truth για όσους προπαραγγείλουν
Φιγούρες από την συλλεκτική έκδοση στο πρώτο trailer και πολλές λεπτομέρειες στο δεύτερο: ο κάθε παίκτης θα μπορεί να φτιάξει τον δικό του ήρωα και να πλάσει (μαζί με τον Coon – Cartman – ) το δικό του παρελθόν. Κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου. Όποιος προ-παραγγείλει το παιχνίδι, θα λάβει δωρεάν (από τώρα) την έκδοση του Stick of Truth σε PS4/Xbox One/PC.

 

[13/06 – 23:26] Ανακοίνωση του νέου Just Dance 2017, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

  

[13/06 – 23:40] 
Εκρηκτικό trailer για το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands και gameplay video 10 λεπτών
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 7 Μαρτίου 2017

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης