Παύλος Κρούστης

Η EA εμφανίστηκε πρώτη και έδωσε το «εναρκτήριο λάκτισμα» για την E3 2016 με μια παρουσίαση, που κράτησε μία ώρα. Στο σύνολό της η παρουσίαση δεν είχε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, ειδικά αφού δύο απ’ τα μεγάλα trailers (FIFA 17 και Titanfall 2) είχαν διαρρεύσει νωρίτερα. Το highlight ήταν η παρουσίαση του Mass Effect: Andromeda, του νέου παιχνιδιού της σειράς, που φαίνεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ, όμως και πάλι δεν είδαμε αμιγώς gameplay μέσα από το παιχνίδι. H αναμενόμενη παρουσίαση του Battlefield 1 ενθουσίασε τα πλήθη, τόσο με το εκρηκτικό gameplay trailer, όσο και με τον «πανικό», που προκλήθηκε στην παρουσίαση του multiplayer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέλους παρουσιάστηκε το single player μέρος του Titanfall 2 μετά από όλες τις φήμες, ενώ επίσης αίσθηση έκανε και το video από το multiplayer. Οι δύο εκπλήξεις, που είχε να παρουσιάσει η EA είχαν να κάνουν με το FIFA 17, όπου έφεραν τον Πορτογάλο προπονητή, Μουρίνιο, επί σκηνής, όπως και την παρουσίαση του δραματικού νέου story mode για το FIFA 17, ενώ παράλληλα η EA ενημέρωσε ότι ξεκινά ένα πρόγραμμα για indie κυκλοφορίες, με την ονομασία EA Originals. Πρώτο παιχνίδι γι’ αυτό το πρόγραμμα θα είναι το γοητευτικό Fe. Δείτε παρακάτω την συνέντευξη τύπου και όλες τις ανακοινώσεις και trailers από το EA Play 2016.

Περισσότερα νέα από την E3, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ολόκληρη η Συνέντευξη Τύπου (ξεκινά στο 40:16):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι ανακοινώσεις:

  • Titanfall 2: To πρώτο single player gameplay, multiplayer trailer και ημ/νία κυκλοφορίας

Το Titanfall 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ ανακοινώθηκε ότι θα διεξαχθή και Beta για το παιχνίδι, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

  • FIFA 17: Νέο mode, The Journey, και νέο trailer με τις βελτιώσεις στο gameplay του τίτλου
To νέο mode του FIFA 17 επικεντρώνεται σε δραματικό single player story, ενώ έχουμε και νέο trailer, που επικεντρώνεται στις βελτιώσεις του παιχνιδιού με την μεταφορά του στην Frostbite 3.

  • Mass Effect Andromeda: Νέο behind-the-scenes video με εντυπωσιακές gameplay σκηνές

Εξερευνήστε τον νέο γαλαξία Andromeda στην αναζήτηση για το νέο «σπίτι» της ανθρωπότητας. Είδαμε πιθανότατα τη νέα πρωταγωνίστρια, όπως και το νέο σκάφος, Tempest. Το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει αρχές του 2017, ενώ θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες το φθινόπωρο.

  • Fe: Η EA ανακοίνωσε δικό τους πρόγραμμα για την υποστήριξη των indie games, με την ονομασία EA Originals – Πρώτο παιχνίδι το «Fe»

  • Star Wars: H ΕΑ ανακοινώνει τα σχέδιά της για τα παιχνίδια Star Wars που ετοιμάζει

Σχεδόν όλα τα studios της εταιρείας ετοιμάζουν και από ένα παιχνίδι Star Wars. Διαφορετικοί τίτλοι σε διαφορετικές εποχές από την DICE, την Respawn Entertainment, την BioWare, την Visceral Games, την Capital Games και την Motive σε συνεργασία με την Criterion και άλλες. Πολλοί βετεράνοι της βιομηχανίας όπως η Amy Hennig (Uncharted) και ο Stig Asmussen (God of War) σε development θέσεις. To 2017 νέο Battlefront και το 2018 το παιχνίδι της Hennig.

  • Battlefield 1: Εκπληκτικό gameplay trailer και multiplayer videos μαζί με νέες πληροφορίες

Multiplayer μάχες 32v32. Δυναμικές καιρικές συνθήκες, θα σας αναγκάζουν να αλλάζετε τακτικές. Νέο mode, ονομάζεται Operations: σειρά αγώνων που συνδέονται μεταξύ τους με συνέπειες να σας ακολουθούν. Νέα γιγαντιαία οχήματα, που ονομάζονται Behemoths, πλήρως ελεγχόμενα από τον παίκτη.

  • Madden 17: Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας
Το Madden 17 θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης