Παύλος Κρούστης

Η Bethesda έκανε την παρουσίασή της πριν μερικές ώρες, όπου είδαμε κάποιες εκπλήξεις, κάποιες ανακοινώσεις, που ήδη είχαν διαρρεύσει, αλλά και πολλές πληροφορίες για τους τίτλους, που ήδη έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία. Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε φυσικά το remaster του Skyrim, που αποτελούσε φαντασίωση για πολλούς fans, αλλά και η εύστοχη επιλογή των devs να υποστηρίξουν τα mods της PC έκδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις υπόλοιπες ειδήσεις, επιτέλους πήραμε μια καλή γεύση από το νέο Dishonored, ενώ ιδιαίτερα ελκυστική (και μάλιστα περιλαμβάνοντας το πρώτο παιχνίδι) είναι η συλλεκτική έκδοση του Dishonored 2. Άλλη μεγάλη έκπληξη (σχετικά πάντα) είναι η κυκλοφορία νέου Quake έπειτα από αρκετά χρόνια, ενώ πήραμε και ένα tease για το νέο Wolfenstein, που ήδη όμως γνωρίζαμε ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το Prey επίσης μας εξιτάρει την φαντασία, αλλά το προβληματικό του development μας φοβίζει για το αν θα δούμε τελικά ποτέ τον τίτλο.

Περισσότερα νέα από την E3, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Ολόκληρη η Συνέντευξη Τύπου (ξεκινά στο 01:12:20):

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι ανακοινώσεις:

  • Dishonored 2: To πρώτο gameplay trailer, συλλεκτική έκδοση και άλλες πληροφορίες

Το Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβετε το ρόλο του πρωταγωνιστή του πρώτου παιχνιδιού, Corvo, είτε της κόρης του Αυτοκράτορα, Emily Kaldwin. Tα γεγονότα του παιχνιδιού εκτυλίσσονται 15 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Πολλές νέες δυνάμεις, με πιο εντυπωσιακή αυτή που σας επιτρέπει να μεταφερθείτε στο χρόνο. Η συλλεκτική έκδοση θα πωλείται προς 100€ και θα περιλαμβάνει όλα όσα θα δείτε στη φωτογραφία, αλλά και την Definitive Edition του πρώτου Dishonored.

  • Prey: Επανέρχεται μετά την ακύρωσή του με ολοκαίνουριο trailer από τους developers του Dishonored
Το νέο Prey είναι είναι sequel ή remake. Είναι re-imagine του franchise. Δε θα είναι χωρισμένο σε αποστολές, αλλά θα εξελίσσεται σε μια μεγάλη περιοχή, ενώ θα αναλάβετε το ρόλο είτε γυναίκας, είτε άντρα, με το όνομα Morgan. Διαδραματίζεται στο 2032 και αναπτύσσεται από την Arkane Studios των Dishonored games. 

  • Quake Champions: Η σειρά επανέρχεται με νέο arena shooter

Γρήγορο gameplay και χαρακτήρες με διαφορετικές ικανότητες, στο ύφος του Overwatch. To παιχνίδι αναπτύσσεται αποκλειστικά για PC από την id Software του DOOM.

  • The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition: H remastered/αναβαθμισμένη έκδοση του Skyrim έρχεται σε PS4, Xbox One και PC, ημερομηνία κυκλοφορίας και άλλες πληροφορίες

To Skyrim έρχεται στις 28 Οκτωβρίου σε remastered μορφή. Οι κάτοχοι της Legendary έκδοσης για τα PC (ή όσοι έχουν το παιχνίδι με όλα τα DLC) θα λάβουν την Special Edition δωρεάν. Το παιχνίδι θα έχει υποστήριξη όλων των mods της PC έκδοσης.

(Στο παραπάνω trailer μπορείτε να δείτε επίσης νεότερα για το μεγάλο update του Fallout Shelter -ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και PC έκδοση- αλλά και νέα DLC για το Fallout 4)

  • The Elder Scrolls: Legends: Νέο trailer για το strategy card game

  • DOOM: Demo, βελτιώσεις στο Snap Map και multiplayer DLC

  • Wolfenstein: The New Colossus: Πιθανό tease για τον νέο τίτλο της σειράς
Κατά την παρουσίαση του Quake Champions εμφανίστηκε η παρακάτω φωτογραφία, όπου κάτω από τα The New Order και The Old Blood εμφανίστηκε το «The New Colossus». Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι στο τέλος του προηγούμενου τίτλου, ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε σε ένα ποίημα με την ίδια ονομασία, τότε μιλάμε με βεβαιότητα για το νέο Wolfenstein.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης