Τον Ιούλιο, η EA αποκάλυψε ότι είχε σχέδια να “περιποιηθεί” ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βιομηχανίας, το Crysis, και να το επανακυκλοφορήσει με τη μορφή remaster. Δυστυχώς, από το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα δεν ήταν μεγάλη η διαφορά και για έναν τίτλο, όπως το Crysis, που πάντα σηματοδοτούσε την τεχνική υπεροχή, αυτό δεν είναι καλό.

Το παιχνίδι προοριζόταν να κυκλοφορήσει άμεσα, όμως τελικά κυκλοφόρησε μόνο στο Nintendo Switch, ενώ οι εκδόσεις PC, PlayStation 4 και Xbox One πήραν αναβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο μικρό αλλά μεστό trailer, που δείχνει τις τεχνικές βελτιώσεις και παράλληλα ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Crysis Remastered για PC, PS4 και Xbox One: 18 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο trailer βλέπουμε τις αλλαγές δίπλα δίπλα σε σχέση με την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού, που είχε κυκλοφορήσει πριν 13 χρόνια. Η σημαντικότερη βελτίωση είναι φυσικά η υποστήριξη ray-tracing, κάτι που θα δούμε στα PC με τις κάρτες γραφικών που το υποστηρίζουν, όπως επίσης και στις κονσόλες νέας γενιάς. Παράλληλα βλέπουμε και νέα εφέ φωτισμού, αλλά και νέα textures που φτάνουν και 8K σε ανάλυση.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης