Η Activision ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter του Call of Duty ότι το Warzone έφτασε τα 30 εκατ. παίκτες μέσα σε 10 μέρες.
 

Το free-to-play battle royale παιχνίδι που κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου έφτασε τα 6 εκατ. παίκτες μέσα στο πρώτο 24ωρο και 15 εκατ. μέσα σε 3 μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

Συγκριτικά με άλλους δημοφιλείς free-to-play battle royale τίτλους, το Warzone έχει αντίστοιχη πορεία με το Apex Legends που κυκλοφόρησε στις αρχές του 201 και είχε 2.5 εκατ. στις πρώτες 24 ώρες, 10 εκατ. σε 3 μέρες και 25 εκατ. μέσα σε μια εβδομάδα.
 

Το πιο δημοφιλές του είδους, το Fortnite, έφτασε τα 10 εκατ. παίκτες σε δύο βδομάδες από το λανσάρισμά του, όμως εξελίχθηκε πολύ περισσότερο. Έφτασε τα 20 εκατ. σε 6 εβδομάδες, 30 εκατ. σε 11 εβδομάδες, 45 εκατ. σε 16 εβδομάδες και… 125 εκατ. παίκτες μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο. Τα τελευταία νούμερα ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο του 2019, που ανακοίνωσε η εταιρεία ότι είχαν φτάσει τους 250 εκατ. παίκτες. Το Warzone λοιπόν, έχει δρόμο ακόμη, αλλά βρίσκεται στη σωστή πορεία.
 

 

 

Το Call of Duty: Warzone είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους χρήστες PC, PS4 και Xbox One και δεν απαιτεί συνδρομή PS Plus ή Xbox Live Gold. Επίσης, οι κάτοχοι του Call of Duty: Modern Warfare μπορούν να το βρουν ανάμεσα στα modes του παιχνιδιού. Πρόσφατα προστέθηκε και νέο mode στο παιχνίδι, το Solos.

 

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης