Το νέο παιχνίδι της DICE για την πασίγνωστη πολεμική σειρά video games, Battlefield, έκανε την εμφάνισή του. Η EA έδωσε σήμερα τις πρώτες πληροφορίες για το παιχνίδι, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ενώ αναμένεται να δούμε και gameplay στις 13 Ιουνίου και συγκεκριμένα, στην παρουσίαση του Xbox στο πλαίσιο της έκθεσης, E3.
 

Το νέο Battlefield ονομάζεται “Battlefield 2042” και όχι “Battlefield 6”, όπως έλεγαν οι φήμες. Το παιχνίδι δεν θα περιλαμβάνει κάποιο είδος single player campaign, παρά μόνο multiplayer. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One. Οι χρήστες PC, PS5 και Xbox Series X|S θα μπορούν να πάρουν μέρος σε μάχες των 128 ατόμων, ενώ οι χρήστες PS4 και Xbox One θα είναι έως και 64.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το setting είναι στο άμεσο μέλλον, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, έπειτα από περιβαλλοντικές καταστροφές και τη διάλυση εθνών. Διάφοροι στρατιώτες χωρίς πατρίδα θα λάβουν μέρος στον πόλεμο ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, με τις μάχες να εκτυλίσσονται σε χάρτες από την Ανταρκτική, τη Ν. Κορέα, την Αίγυπτο, την Ινδία κ.α.
 

Ο τίτλος θα περιλαμβάνει μεγαλύτερους χάρτες, περισσότερα οχήματα, ακραία καιρικά φαινόμενα, που μπορούν να αλλάξουν τον ρου της μάχης και άλλα πολλά.

To Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσεις στις 22 Οκτωβρίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης