Το περασμένο Ιούνιο κάτι που μας απασχόλησε στο gaming industry δεν ήταν άλλο από την ανακοίνωση του Ataribox, με την Atari να επιστρέφει στην αγορά του hardware.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από ένα διάστημα λίγων μηνών, ο δημιουργός της κονσόλας Feargal Mac, σε συνέντευξη που έδωσε το VentureBeat, ανακοίνωσε πως η retro-styled PC tech-based κονσόλα θα ξεκινήσει την χρηματοδότηση της μέσω του Indiegogo εντός της χρονιάς, ενώ το προϊόν θα γίνει διαθέσιμο την Άνοιξη του 2018, με την τιμή του να κυμαίνεται στα 250-300 δολάρια. Όσον αφορά τώρα την απόφαση της εταιρείας να κινηθεί μέσω του Indiegogo, ο Feargal εξήγησε ότι καλύπτονται πολλές χώρες και έτσι θα υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη του ενδιαφέροντος των καταναλωτών.

Σχετικά με το Ataribox, o Feargal Mac αποκάλυψε πως η κονσόλα θα διαθέτει υποστήριξη για λειτουργικό σύστημα Linux, ενώ στο κομμάτι των επιδόσεων, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έναν custom επεξεργαστή της AMD, καθώς και με Radeon κάρτα γραφικών. Για το Ataribox ο Feargal Mac είπε συγκεκριμένα στο VentureBeat:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα εκπληκτικό προϊόν, που θα προσφέρει ελευθερία στους χρήστες όσον αφορά στο gaming, το streaming και την περιήγηση.”

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης