Το νέο Assassin’s Creed Odyssey που θα διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου. Τι μας επιφυλάσσει όμως η Ubisoft, μετά την κυκλοφορία του βασικού τίτλου;

Σύμφωνα με την Ubisoft το Assassin’s Creed III γίνεται Remastered και θα αποτελεί μέρος του Season Pass του επερχόμενου Odyssey. Μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε standalone μορφή για PC, PS4 και Xbox One τον Μάρτιο του 2019. Παρέα στο Season Pass θα του κάνει και η Remastered έκδοση του Assassin’s Creed III: Liberation, ενώ το πακέτο θα συμπληρώνουν δυο μεγάλα DLC’s, ένα βασισμένο στην Ατλαντίδα και ένα το οποίο θα εξιστορεί τα κατορθώματα του “πρώτου ήρωα που κράτησε στα χέρια του το hidden blade”.
Πιο συγκεκριμένα το Season Pass θα κοστίζει 40$ και εκτός από τα δυο Remastered παιχνίδια θα περιέχει δυο DLC’s τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε μορφή επεισοδίων, με το κάθε DLC να περιέχει τρία επεισόδια τα οποία θα κυκλοφορούν ανά έξι εβδομάδες. Tα DLC’s είναι τα έξης:
  • Legacy of the First Blade: Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και θα αφηγείται την ιστορία του πρώτου Assassin, με την Ubisoft να δηλώνει “Αυτή η περιπέτεια θα συστήσει στους παίκτες τον πρώτο άνθρωπο που είχε στην κατοχή του το hidden blade, με το οποίο άλλαξε το ρου της ιστορίας. Επίσης θα μάθετε περισσότερα για το παρελθόν των Assassin’s και γιατί επιλέγουν να πολεμούν στις σκιές.”
  • The Fate of Atlantis: Το δεύτερο DLC θα σας οδηγήσει στην αρχαία υποβρύχια πόλη, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές παραπάνω λεπτομέρειες.
Τέλος η Ubisoft ανακοίνωσε ότι όσοι αγοράσουν το Assassin’s Creed Odyssey θα λάβουν αρκετό δωρεάν περιεχόμενο, αρχής γενομένης από τις 5 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα:
  • The Lost Tales of Greece: Questlines με επεισοδιακή μορφή τα οποία θα περιλαμβάνουν νέες ιστορίες για του παίκτες, ενώ την εμφάνιση τους σε αυτά θα κάνουν παλιά αλλά και νέα πρόσωπα από τον κόσμο του Odyssey.
  • Recurring In-Game Events: Κάθε εβδομάδα ένα νέο πλοίο ή merchant θα κάνει την εμφάνιση του και θα προσφέρουν νέες μάχες εναντίων παντοδύναμων εχθρών. Ημερήσια και εβδομαδιαία challenges θα στέλνουν τους παίκτες σε quests σε όλη την Ελλάδα.
  • Discovery Tour: Ίδιο εργαλείο με του Origins, με το οποίο θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας χωρίς την παραμικρή απειλή.
  • Πολλά updates που θα περιλαμβάνουν νέα μυθικά τέρατα και ένα New Game Plus mode που θα προσφέρει μεγαλύτερη δυσκολία στο παιχνίδι.
Πηγή: VG24.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης