Toshiba δωρεάν εγγύηση και κάλυψη από κλοπή, καταστροφή και απώλεια δεδομένων στο PC

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, 13:15
Toshiba δωρεάν εγγύηση και κάλυψη από κλοπή, καταστροφή και απώλεια δεδομένων στο PC
Λευτέρης Ξυκομηνός


Η Toshiba Ευρώπης παρουσιάζει την «Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί», μια προσφορά που παρέχει επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση αναπάντεχων και ανεπιθύμητων γεγονότων. Διαθέσιμη δωρεάν μέσω της αγοράς οικιακών φορητών υπολογιστών και αποσπώμενων ή υβριδικών PC, η «Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί» παρέχει πλήρη κάλυψη για κάθε συμβάν.

Η εγγύηση αποτελείται από πέντε μέρη, τα οποία περιλαμβάνουν επέκταση εγγύησης και για τον πρώτο χρόνο προστασία από ζημιά που οφείλεται σε ατύχημα, κλοπή, απώλεια δεδομένων, καθώς επίσης και McAfee LiveSafe license, προσφέροντας στους πελάτες ενισχυμένη ασφάλεια για τη νέα συσκευή τους. Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί είναι πλέον διαθέσιμη για τους πελάτες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016 και προϋποθέτει εγγραφή σε 14 ημέρες από την αγορά του υπολογιστή.

Ο κ. Sandor van der Ham, Vice President, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, της Toshiba Europe GmbH δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τη διάδοση των πιο ευέλικτων lifestyle και την αυξημένη φορητή χρήση των PC, χαιρόμαστε να ενισχύουμε την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά των πελατών μας στην καθημερινότητά τους. Με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί να καλύπτει τις πλήρεις σειρές Satellite, Qosmio, Chromebook και KIRA, δείχνουμε πόσο πιστεύουμε στη διατήρηση της αξιοπιστίας των προϊόντων μας, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι καλυμμένοι σε περίπτωση αναπάντεχων γεγονότων όπως ζημιά από ατύχημα ή online απειλές.».

Επέκταση Εγγύησης

Με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί, οι πελάτες επωφελούνται δεδομένου ότι έχουν διευρυμένη διεθνή εγγύηση τριών ετών, αντί για τη βασική ενός ή δύο ετών, σε περίπτωση που η συσκευή τους αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ζημιά από ατύχημα

Η κάλυψη για ζημιά από ατύχημα είναι μια πολύ βασική παράμετρος για την εγγύηση, δεδομένης της φορητής χρήσης των PC σήμερα και της αυξανόμενης πιθανότητα ζημιάς κατά τις μετακινήσεις. Είτε πέσει ο φορητός σας, είτε ρίξετε κατά λάθος καφέ ή νερό στο PC, η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί σας καλύπτει αντικαθιστώντας ή επισκευάζοντας κάθε φορητό υπολογιστή που έχει υποστεί ζημιά από ατύχημα.
Κλοπή

Για εκείνους που χρησιμοποιούν τα PC τους σε δημόσιους χώρους, ή ενώ ταξιδεύουν, η πιθανότητα κλοπής δεν μπορεί να αγνοηθεί. Σε περίπτωση που συμβεί κλοπή, όσοι πελάτες της Toshiba έχουν Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί, μπορούν να έχουν δωρεάν αντικατάσταση της συσκευής τους με ένα ίδιο ή παρόμοιο μοντέλο.

Απώλεια δεδομένων

Συχνά οι φορητοί υπολογιστές φιλοξενούν όλες τις αναμνήσεις μας σε ψηφιακή μορφή. Ο σκληρός δίσκος είναι γεμάτος με πολύτιμες οικογενειακές φωτογραφίες, βίντεο, καθώς επίσης ταινίες και μουσική, οπότε μια ζημιά στο σκληρό δίσκο μπορεί να είναι καταστροφική. Με την Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί, η Toshiba αντικαθιστά τον δίσκο που δε λειτουργεί σωστά, κάνοντας ό,τι καλύτερο για να ανακτηθούν δεδομένα που χάθηκαν.

McAfee LiveSafe

Η Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί δεν περιλαμβάνει μόνο την επισκευή κάτι χαλάσει, καθώς προσφέρει επίσης ένα χρόνο άδεια χρήσης του McAfee LiveSafe, σε όσους κάνουν εγγραφή στην εγγύηση. Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύονται ακόμη περισσότερο τα δεδομένα, η ταυτότητα του χρήστη και ο υπολογιστής από κακόβουλο λογισμικό, όπως ιοί, spyware, ανεπιθύμητα προγράμματα και άλλα. Η McAfee LiveSafe διαθέτει παράλληλα anti-spam και ενσωματωμένους γονικούς ελέγχους, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια σε οικογένειες.

Τέλος, οι πελάτες, οι οποίοι έχουν αγοράσει φορητό υπολογιστή που περιλαμβάνεται στην προσφορά, μπορούν να κάνουν εγγραφή στην Εγγύηση Ό,τι κι αν Συμβεί στον σύνδεσμο: http://www.toshiba-greece.com/innovation/generic/nomatterwhatguarantee/

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, 13:20