Τη διάθεση του πρώτου Android Smartphone Bitmore, με 5 ιντσών IPS οθόνη και Dual SIM, ανακοίνωσε η εταιρεία Info Quest.

Τα προϊόντα Bitmore, αποτελούν την πρόταση της Info Quest Technologies, προς όλους όσοι αναζητούν προϊόντα ποιότητας και απόδοσης, με σύγχρονο design, άμεση υποστήριξη και προσιτή τιμή. Ήδη στα τρία χρόνια παρουσίας τους στην αγορά, τα Bitmore έχουν κερδίσει σε σημαντικό βαθμό τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Bitmore Smartphone SP521Q είναι ένα μοντέρνο τηλέφωνο, με πολύ καλά χαρακτηριστικά, ποιοτική κατασκευή και ασυναγώνιστη τιμή. Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας IPS για εξαιρετικά χρώματα και απόκριση, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, Λειτουργικό Σύστημα Android 4.2 Jelly Bean, δύο κάμερες των 8 και 2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, Bluetooth, υποδοχή για δύο κάρτες SIM, μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής και εγγύηση αντικατάστασης από την Info Quest Technologies.

Το Bitmore SP521Q, είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ, ζυγίζοντας μόλις 136 γραμμάρια, με μπλε μεταλλικό χρώμα και διατίθεται μαζί με θήκη τύπου book, για να μεταφέρεται εύκολα κάθε και να προστατεύεται σε κάθε τσέπη ή τσάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To νέο έξυπνο κινητό τηλέφωνο, είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι 149 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης