Εδώ και αρκετό καιρό, δηλαδή από τις 10 Σεπτεμβρίου 2014, όταν ανακοινώθηκε το περίφημο Apple Watch, κυκλοφορούν μυριάδες υποθέσεις – προβλέψεις για την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει. Στην επίσημη παρουσίαση του επαναστατικού ρολογιού που παρέθεσε τότε η Apple, είχε αόριστα προσδιορίσει τη διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εντός του πρώτου τετράμηνου 2015 (Ιανουάριος – Απρίλιος).

Οι αναλυτές και δημοσιογράφοι του χώρου, επί σειρά μηνών προλόγιζαν ότι το Apple Watch, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά τον ερχόμενο Μάρτιο στα ράφια των καταστημάτων. Όμως έκαναν λάθος, κάτι που διέψευσε ο Τιμ Κουκ, CEO της Apple, εχτές Τρίτη 27 Ιανουαρίου, σε μια ειδική εκδήλωση οικονομικού περιεχομένου και πορείας της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δια στόματος λοιπόν της κεφαλής, το Apple Watch θα διατεθεί τον Απρίλιο, προσθέτοντας πως η ανάπτυξη και παραγωγή του πολυαναμενόμενου ψηφιακού ρολογιού εξελίσσεται όπως προβλεπόταν. Μάλιστα δήλωσε ότι έχει ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες, καθώς το λατρεύει χρησιμοποιώντας το καθημερινά, επισημαίνοντας ότι πλέον δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Apple Watch στον καρπό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, τιμή και συγκεκριμένη ημερομηνία όπως ήταν αναμενόμενο δεν προσδιορίστηκαν, άλλωστε τέτοιου είδους αναφορές δεν αρμόζουν στην ειδικού περιεχομένου εκδήλωση, η οποία σχετίζεται αυστηρά με την οικονομική πορεία της εταιρείας. Αυτό όμως που είναι γνωστό από την παρουσίαση του Σεπτεμβρίου, είναι ότι η τιμή εκκίνησης έχει ήδη οριστεί στα 349 δολάρια.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Apple Watch, αρκεί να πούμε ότι πρόκειται για ένα επαναστατικό gadget, που θα προσδιορίσει το ρολόι του 21ου αιώνα, καθώς θα προσφέρει πλειάδα εξυπηρετήσεων στον άνθρωπο, και όχι απλώς «χρήστη», διότι ο εύκολος, ιδιόμορφος και προπάντων ανατρεπτικός τρόπος που θα επικοινωνεί με αυτόν, θα επιφέρει μια τελείως πρωτοποριακή εμπειρία, έναντι της κατεστημένης αντίληψης περί ρολογιού χειρός. Για μια εκτενή περιγραφή και ανάλυση του καινοτομικού Apple Watch, ακολουθείστε τον σύνδεσμο: http://www.zougla.gr/technology/article/aple-watch—to-roloi-tou-21ou-eona.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης