Τα νέα μέλη της σειράς ακουστικών κεφαλής της Sony έρχονται να προσθέσουν εξαιρετικό ήχο και χαλαρό στυλ, χωρίς το μπέρδεμα των καλωδίων.

Τα ολοκαίνουργια μοντέλα ακουστικών κεφαλής, που θα κυκλοφορήσουν φέτος την Άνοιξη, χαρίζουν την ελευθερία και την ευκολία της ασύρματης ακρόασης μέσω Bluetooth. Απλώς ακουμπήστε το Walkman, το MP3 ή το smartphone σας με τεχνολογία NFC πάνω στα ακουστικά, για να δημιουργήστε άμεσα ασύρματη σύνδεση και απολαύστε τη μουσική σας με πλούσια ρυθμιζόμενα μπάσα και λεπτομερή και κρυστάλλινα πρίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MDR-1ABT

Μετά τα περίφημα MDR-1A, έρχονται τα πολυτελή ακουστικά MDR-1ABT που προσφέρουν ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τα πρώτα κορυφαία ακουστικά της Sony με LDAC, μια νέα τεχνολογία ήχου από τη Sony που προσφέρει ασύρματη ακρόαση υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth.

Ο αποτελεσματικός νέος codec, μεταδίδει τρεις φορές τα δεδομένα των συνηθισμένων συνδέσμων Bluetooth, προσφέροντας ροή πεντακάθαρου ήχου υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστερήσεις και ασύρματα από συμβατές συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από δυνατά μπάσα, μέχρι τα αχρωμάτιστα μέσα και πρίμα, από τις μονάδες οδήγησης 40mm HD, κάθε μουσική απόχρωση που αναπαράγεται με ακρίβεια, χάρη στα διαφράγματα πολυμερούς υγρών κρυστάλλων με επικάλυψη αλουμινίου. Ακόμα και εάν ακούτε τη μουσική βιβλιοθήκη σας με MP3 αρχεία, η τεχνολογία Sony DSEE αποδίδει μια πιο φυσική ηχητική εμπειρία, αποκαθιστώντας τις πληροφορίες υψηλής συχνότητας και διακριτικά ίχνη αντήχησης, που χάνονται στα αρχεία ήχου υψηλής συμπίεσης.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα καινοτομία, είναι η προσθήκη ενός αισθητήρα αφής στο πλάι του ακουστικού. Έτσι, μπορείτε να προσπεράσετε κομμάτια, να κάνετε κλήσεις ή να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου με απλές και εύκολες κινήσεις τις άκρες των δαχτύλων σας.

MDR-ZX770BN

Τα τελευταία ακουστικά με Bluetooth και ψηφιακή ακύρωση θορύβου της Sony. Με άνετο σχεδιασμό που περιβάλλει το αυτί για επιπλέον άνεση στα μεγάλα ταξίδια, τα MDR-ZX770BN αποκόπτουν τον εξωτερικό θόρυβο και άλλους ήχους του περιβάλλοντος με το ισχυρό λογισμικό DNC της Sony.

Συνδεθείτε ασύρματα με ένα μόνο άγγιγμα, με το τηλέφωνο ή το MP3 σας με Bluetooth. Τα ακουστικά περιστρέφονται ώστε να τα μαζεύετε εύκολα εξοικονομώντας χώρο στην τσάντα ή τη βαλίτσα σας. Με μεγάλη δυνατότητα αναπαραγωγής για 13 ώρες (με ενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου) μεταξύ των φορτίσεων, η μουσική θα σας συντροφεύει ακόμα και σε μακρινά ταξίδια ασταμάτητα.

MDR-ZX330BT

Η καθημερινή ασύρματη ακρόαση μέσω Bluetooth γίνεται εξαιρετικά απλή και βολική με τα ακουστικά MDR-ZX330BT. Τα ελαφριά άνετα ακουστικά συνδέονται στο τηλέφωνο ή το MP3 σας με την ευκολία ενός αγγίγματος (One-touch). Απολαύσετε ισχυρό και ισορροπημένο ήχο από τις μονάδες οδήγησης 30mm, ενώ με τη μπαταρία να διαρκεί έως 30 ώρες για ασύρματη ακρόαση, θα ακούτε τα αγαπημένα τραγούδια σας χωρίς διακοπές.

MDR-AS600BT

Τα ακουστικά MDR-AS600BT προσφέρουν την ευκολία ακρόασης μέσω Bluetooth, ενώ χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό τους, προστατεύονται από τη βροχή και τον ιδρώτα. Παράλληλα, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι εύκολο να δέχεστε κλήσεις με το άγγιγμα ενός κουμπιού, χωρίς να χάνετε ούτε μια νότα όσο τρέχετε στο διάδρομο.

Τα νέα ακουστικά MDR-1ABT, MDR-ZX770BN, MDR-ZX330BT θα διατίθενται στην Ευρώπη από τον Μάιο, ενώ τα ακουστικά MDR-AS600BT από τον Απρίλιο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Προδιαγραφές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης