Καθώς οι καταναλωτές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις κάρτες τους μέσω συνδεδεμένων συσκευών, η Samsung δίνει τη δυνατότητα σε ένα ευρύτερο κοινό να επωφεληθεί από το ψηφιακό εμπόριο. Η Samsung παρουσίασε το «Samsung Pay», μια υπηρεσία πληρωμών για κινητά τηλέφωνα, που θα επιτρέψει στους κατόχους καρτών MasterCard να χρησιμοποιήσουν το Samsung Galaxy S6 για τις καθημερινές τους αγορές.

Η MasterCard έχει θεμελιώσει τις ασφαλείς ψηφιακές συναλλαγές, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους, όποτε, όπου και όπως θέλουν. Το Samsung Pay προσφέρει μια ευέλικτη και ασφαλή εμπειρία πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων, που θα λειτουργήσει τόσο σε περιβάλλον ανέπαφων συναλλαγών, όσο και στα παραδοσιακά τερματικά στα σημεία πωλήσεων. Τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εμπόρους, αυτό σημαίνει ότι κάθε αγορά που θα πραγματοποιείται με κάρτα MasterCard μέσω του Samsung Galaxy S6, θα προσφέρει την ενισχυμένη ασφάλεια, τα οφέλη και τις εγγυήσεις των ψηφιακών συναλλαγών της MasterCard, συμπεριλαμβανομένης την τελευταίας τεχνολογίας «tokenization». Οι ιδιοκτήτες της νέας συσκευής θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard των συνεργαζόμενων τραπεζών, μέσω του Samsung Pay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το όραμα της Samsung για πληρωμές και λιανικό εμπόριο μέσω κινητών τηλεφώνων επικεντρώθηκε εξαρχής στην ασφάλεια, την ευρεία αποδοχή και την απλή εμπειρία για το χρήστη. Με τις tokenized υπηρεσίες της MasterCard, σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία MST (magnetic secure transmission) της Samsung και τις τεχνολογίες NFC, το Samsung Pay επιτρέπει τις ασφαλείς ανέπαφες συναλλαγές μέσω κινητών τηλεφώνων στα περισσότερα NFC και παραδοσιακά μαγνητικά τερματικά POS», δήλωσε ο Dr. Injong Rhee, Executive Vice President, Samsung Electronics. «Η πλατφόρμα ασφάλειας KNOX της Samsung και η αναγνώριση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων κάνουν τις Samsung Pay συναλλαγές εξαιρετικά ασφαλείς και εύκολες στη χρήση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία MasterCard Digital Enablement Service (MDES) επιτρέπει στους καταναλωτές – κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών MasterCard – να χρησιμοποιήσουν το Samsung Pay. Για τη δημιουργία μιας ασφαλούς εμπειρίας πληρωμών, το Samsung Pay αξιοποιεί κάποια κωδικοποιημένα στοιχεία προστασίας του κλάδου, διασφαλίζοντας ότι οι συναλλαγές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από μια από τις πιο ασφαλείς τεχνολογίες πληρωμών παγκοσμίως. Για τη μεγαλύτερη προστασία των καταναλωτών, οι Samsung Pay συναλλαγές ενσωματώνουν πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το tokenization μέσω MDES και η αναγνώριση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ή κωδικού πρόσβασης για την έγκριση της πληρωμής.

Το Samsung Pay θα είναι διαθέσιμο για τους καταναλωτές των ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι. Η MasterCard θα συνεργαστεί με τη Samsung για να επεκτείνει σταδιακά το Samsung Pay και σε άλλες διεθνείς αγορές, όπως αυτή της Κορέας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης