Την τιμητική διάκριση Official Honoree στην κατηγορία «Games (HandheldDevices)» για το BallilandXL απέσπασε η ελληνική εταιρεία εφαρμογών και παιχνιδιών για smartphones, RebelCrewGames, στη 16η απονομή των διεθνών βραβείων WebbyAwards.

Tα Webby Awards, γνωστά και ως «Όσκαρ του Internet», αποτελούν εδώ και 16 χρόνια τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση απονομής βραβείων στο Διαδίκτυο. Το mobile game BallilandXL ξεχώρισε ανάμεσα σε 10.000 υποψηφιότητες από όλο τον κόσμο στη κατηγορία Mobile&App, απέναντι σε προτάσεις διεθνών κολοσσών όπως οι Nickelodeon, Playful Interactive, Game House, Lumosity, AspyrMedia, Inc. και Circ.us (Red Bull Racing). Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που διακρίνεται στα WebbyAwards.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάκριση αυτή δεν είναι η πρώτη για το BallilandXL. Το δεύτερο εξάμηνο του 2011 το παιχνίδι προτάθηκε από την Apple ως «New and Noteworthy», ενώ αναδείχθηκε ως Νο1 στα downloads σε Ιταλία και Γερμανία, No1 Board Game σε 18 χώρες και κατέκτησε μια θέση στα top-10 puzzlegames σε 44 χώρες. Με πάνω από 1.000.000 downloads, είναι το πιο επιτυχημένο mobile game ελληνικής προέλευσης.

Μετά το υπερεπιτυχημένο BallilandXL, η RebelCrew Games ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο mobile game, Fast Wheels, σε συνεργασία με την Chillingo – Electronic Arts, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες publishing στον κόσμο με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως τα Angry Birds και Cut Τhe Rope.

Λίγα λόγια για τη RebelCrew Games

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνική εταιρεία RebelCrew Games ειδικεύεται στη δημιουργία εφαρμογών και παιχνιδιών για smartphones με έμφαση σε λειτουργικά Android και iOS. Οι εφαρμογές σχεδιάζονται ώστε να είναι εύχρηστες και διασκεδαστικές, προσφέροντας ξεκάθαρη αξία στον χρήστη και καλύπτοντας μεγάλο εύρος, από την έξοδο και τις μεταφορές, έως τον τουρισμό, την υγεία και το διαδίκτυο. Η RebelCrew Games αναπτύσσει προϊόντα για τη παγκόσμια αγορά χρηστών συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας εντός και εκτός συνόρων. Στόχος της εταιρείας είναι να επενδύει σταθερά σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους της χώρας μας.

Λίγα λόγια για το Balliland XL
Το mobile game Balliland XL ανήκει στην κατηγορία των mind – puzzle games. Σκοπός του παίκτη είναι να φέρει τρεις μπάλες στην ίδια ευθεία περνώντας από αντίξοες συνθήκες όπως τροχαλίες, δίνες, βόμβες αλλά και παγόβουνα που λιώνουν. Κάθε πίστα έχει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους λύσης. Όλο το παιχνίδι αποτελείται από τρεις φάσεις Α) Τhe Forrest – 40 πίστες Β) The Desert – 40 πίστες και Γ) The Artic – 40 πίστες.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης