Ο ήχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, είτε υπό την μορφή διασκέδασης, είτε χαλάρωσης, είτε ως συνοδευτικό στοιχείο ενημέρωσης. Τα απαραίτητα καλώδια των συσκευών ήχου, δεν είναι όμως και ότι καλύτερο από την πλευρά εξυπηρέτησης και εργονομίας, δηλαδή πιο απλά η δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης ήχου, προσφέρει αξεπέραστη ευκολία και συνάμα αισθητική χώρου. Σε αυτά τα πλαίσια, η Samsung ανακοίνωσε τρία νέα προϊόντα της σειράς ηχείων Wireless Audio 360: τα μοντέλα R5, R3 και R1. Τα ηχεία μεταφέρουν τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις, διαθέτουν νέο περιβάλλον χρήσης που λειτουργεί εύκολα και άμεσα (tap-and-swipe), καθώς και την ανανεωμένη εφαρμογή «Multiroom» για τα smartphone, tablet και smartwatche των καταναλωτών.

Τα μοντέλα R5, R3 και R1 ακολουθούν τη δοκιμασμένη συνταγή των ηχείων R7 και R6 της σειράς Wireless Audio 360, προσφέροντας υψηλής ποιότητας, ισορροπημένο ήχο και premium σχεδιασμό, που ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τα νέα μοντέλα προσφέρουμε ένα νέο είδος υψηλής ποιότητας ήχου στην αγορά, με απλό, αλλά premium σχεδιασμό» δήλωσε ο κ. Jurack Chae, Senior Vice President του τμήματος Virtual Display Business της Samsung.



Ήχος που γεμίζει το δωμάτιο – έξυπνο περιβάλλον χρήσης

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο καθαρός ήχος που μπορεί να γεμίσει κάθε δωμάτιο, χάρη στην τεχνολογία πομπού-δακτυλίου της Samsung, η οποία είναι διαθέσιμη και στα μοντέλα R5, R3 και R1.

Τα μοντέλα R5, R3 και R1, διαθέτουν επιλογές ρύθμισης για μια άνετη και έξυπνη εμπειρία χρήσης. Οι καταναλωτές μπορούν να αυξομειώσουν την ένταση του ήχου, να πατήσουν το play, το pause ή να επιλέξουν διαφορετική πηγή ήχου, απλώς ακουμπώντας ή σύροντας το δάκτυλό τους στο πάνω μέρος του ηχείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήχος που ακολουθεί παντού

Τα μοντέλα R5, R3 και R1 συνδέονται με την ανανεωμένη εφαρμογή «Multiroom» για Android / iOS smartphone και tablet, προσφέροντας τη δυνατότητα να μοιράζεστε τη μουσική σας με συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω ασύρματης δικτύωσης Wi-Fi σε όλο το σπίτι. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης, τη δυνατότητα στους χρήστες να βρουν και να επιλέξουν τη μουσική τους, καθώς και να δημιουργήσουν playlist (λίστα αναπαραγωγής), όλα μόνο από μία οθόνη.

Σημαντικό χαρακτηριστικό για τους λάτρεις των gadget που «φοριούνται», είναι ότι η εφαρμογή Multiroom της Samsung συνεργάζεται πλέον και με το «Samsung Gear S» και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το επερχόμενο smartwatch της εταιρείας, χάρη σε ένα απλό περιβάλλον χρήσης που δεν απαιτεί smartphone για να λειτουργήσει.

Η λειτουργικότητα του smartwatch περιλαμβάνει άμεσο έλεγχο της λίστας αναπαραγωγής, του playback, καθώς και της έντασης του ήχου. Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν στην οθόνη το κομμάτι που παίζει και να έχουν πρόσβαση σε μία λίστα διαθέσιμων ηχείων, όλα με ένα απλό σύρσιμο (gesture) του δακτύλου τους στο smartwatch τους.

Ροή ήχου υψηλής ποιότητας

Η Samsung συνεργάστηκε με την «Qobuz», μία online υπηρεσία μουσικής, για να μπορέσει να παρέχει τις υψηλής ποιότητας και ανάλυσης υπηρεσίες streaming στις συσκευές ήχου της Samsung. Αυτό προσφέρει στους χρήστες, πρόσβαση στα αγαπημένα τους τραγούδια στην ποιότητα που ηχογραφήθηκαν. Η συγκεκριμένη συνεργασία αναδεικνύει τη δέσμευση της Samsung να προσφέρει στους καταναλωτές την καλύτερη εμπειρία ήχου και ακρόασης, οπουδήποτε βρίσκονται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης