Παρουσίαση του Dell Latitude 12 Rugged Tablet ακραίας αντοχής και αξιοπιστίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015, 12:16
Παρουσίαση του Dell Latitude 12 Rugged Tablet ακραίας αντοχής και αξιοπιστίας
Λευτέρης Ξυκομηνός


Οι φορητοί υπολογιστές, όπως και αυτοί μορφής tablet είναι άκρως εξυπηρετικοί στη σύγχρονη καθημερινότητα. Όμως σε μερικούς κλάδους εργασίας, όπως και σε διάφορα χόμπι, αποδεικνύονται εξαιρετικά ευαίσθητοι, καθώς δεν είναι σχεδιασμένοι να έχουν ιδιαίτερη αντοχή, κι έτσι, δεν μπορούν να προσφέρουν τα οφέλη τους σε αυτούς τους χρήστες. Η Dell έχει προβλέψει για αυτή τη συγκεκριμένη μερίδα χρηστών, με τις εξειδικευμένες και «θωρακισμένες» (rugged) συσκευές, που έχουν αυξημένη αντοχή, όπως και αξιοπιστία, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Dell ανακοίνωσε και στην Ελλάδα την κυκλοφορία του νέου Latitude 12 Rugged Tablet – τη πρώτη συσκευή στο είδος της από την εταιρεία, που λειτουργεί απρόσκοπτα στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Συνδυάζοντας απαράμιλλη σχεδίαση και λειτουργικότητα, το νέο tablet αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο σύνολο των καινοτόμων προϊόντων της Dell.Σύστημα και οθόνη ακραίας αντοχής, χρήση με γάντια, υψηλή αξιοπιστία

Η συσκευή είναι σχεδιασμένα ειδικά για χρήστες οι οποίοι χρειάζονται ανθεκτικές, αλλά και ευέλικτες συσκευές για εργασία εν κινήσει, απαιτώντας υψηλή αντοχή και αξιοπιστία. Το Latitude 12 Rugged Tablet διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 11.6 ιντσών με τεχνολογία Direct-View, που διευκολύνει την αναγνωσιμότητα σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτει λειτουργία αφής που επιτρέπει τη χρήση ακόμη και με γάντια. Για επίτευξη μέγιστης απόδοσης, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, το Rugged Tablet είναι εξοπλισμένο με την τέταρτη γενιά του συστήματος θερμικής διαχείρισης «QuadCool», καθώς και ισχυρούς, ενεργειακά αποδοτικούς επεξεργαστές Intel Core M 5ης γενιάς. Το Rugged Tablet παρέχει μέχρι και 12 ώρες αυτονομίας, με τη χρήση δύο εναλλασσόμενων μπαταριών δύο στοιχείων.Για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης, το Rugged Tablet διαθέτει μονάδα αποθήκευσης solid state με χωρητικότητα μέχρι 512GB και συνδεσιμότητα 802.11ac Wi-Fi, καθώς και (προαιρετική) σύνδεση mobile broadband και GPS. Το tablet προσφέρει συνολική διασφάλιση των δεδομένων, αλλά και επιπρόσθετη ασφάλεια του συστήματος, μέσω του Dell Data Protection αλλά και των συστημάτων Intel vPro και Intel TPM 1.2.

Εγγύηση Dell για απαιτητικούς χρήστες

 Η πρωτοποριακή τεχνική υποστήριξη της Dell, είναι διαθέσιμη προαιρετικά, συμπεριλαμβανόμενης της υποστήριξης ProSupport Plus για PCs και Tablets, η οποία αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία υποστήριξης στην αγορά που συνδυάζει πρόσβαση σε εξειδικευμένη υποστήριξη, επιδιόρθωση βλαβών από ατυχήματα, αλλά και προληπτική παρακολούθηση για αυτοματοποιημένη πρόληψη και επίλυση δυσλειτουργιών.

Περιφερειακά – επεκτάσεις ειδικών συνθηκώνTo tablet επιτρέπει στους πελάτες να είναι περισσότερο αποδοτικοί καθ’ οδόν, ανεξαρτήτως των συνθηκών που αντιμετωπίζουν. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, διαθέτει ένα ανθεκτικό σύστημα docking τύπου “pogo-pin”, για δυνατότητα σύνδεσης με αρθρωτά υποσυστήματα, όταν αυτή είναι απαραίτητη, αλλά και τη δυνατότητα για χρήση με μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως docking station γραφείου και συσκευές αυτοκινήτου. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για το Rugged Tablet, διαθέτει προσαρμοζόμενο RGB φωτισμό και προστασία επιπέδου IP-65 με την οποία καθίσταται ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.«Οι συσκευές Dell Rugged είναι απαραίτητες σε πολλούς κλάδους, όπως είναι τα σώματα ασφαλείας, οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας, διάφορα περιβάλλοντα εργοστασίων, επιστημονικές εφαρμογές, αλλά και σε όσους επιζητούν την περιπέτεια. Οι συσκευές Dell Latitude Rugged προσφέρουν υψηλής κλάσης υπολογιστική ισχύ και τις δυνατότητες φορητότητας, που χρειάζεται ο επαγγελματίας για να πετύχει στη δουλειά του», ανέφερε ο Drew Moore, executive director και general manager, Rugged Mobility Products, Dell. «Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για το προσωπικό που σπεύδει πρώτο σε ένα συμβάν έκτακτης ανάγκης ή έναν ατρόμητο ορειβάτη, που κατακτά μια κορυφή για πρώτη φορά, το Dell Latitude 12 Rugged Tablet είναι σχεδιασμένο, για να παρέχει πάντα την απόδοση που χρειάζεται, όποτε την έχει ανάγκη, χωρίς να έχει έγνοια για τις καιρικές ή περιβαλλοντικές δυσκολίες που θα συναντήσει».

Διαθεσιμότητα

To νέο Dell Latitude 12 Rugged Tablet διατίθεται στην Ελλάδα από τους συνεργάτες της Dell, μέλη του δικτύου Dell PartnerDirect, όπως και το σύνολο των λύσεων της Dell για επιχειρήσεις.Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015, 12:16