Η Philips προσθέτει ένα νέο μοντέλο στη σειρά οθονών UltraWide. Η νέα οθόνη «BDM3470UP» υπόσχεται εκθαμβωτική εμπειρία θέασης, προσφέροντας ανάλυση Quad HD, μέσα από την μεγαλοπρέπεια 34 ιντσών σε κινηματογραφική διάταξη 21:9, έναντι της «κοινής» 16:9 που διαθέτουν οι περισσότερες οθόνες. Η UltraWide πανοραμική επιφάνεια εργασίας παρέχει άφθονο χώρο για δημιουργία καθώς προβάλλει εύκολα πολλά παράθυρα side-by-side με πλούσια λεπτομέρεια και σαφήνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανοραμική απόδοση CrystalClear με τεχνολογία AH-IPS

Η νέα οθόνη της Philips χρησιμοποιεί προηγμένο AH-IPS LED panel, που διατηρεί φωτεινά και ακριβή τα χρώματα, ακόμα και σε γωνία θέασης 178 μοιρών. Χάρη στις 34 ίντσες της, η νέα BDM3470UP παρέχει άφθονο χώρο στους χρήστες για να ξεδιπλώσουν τις λαμπρότερες ιδέες τους, ενώ η πανοραμική θέαση 21:9 προσφέρει χώρο για την προβολή πολλαπλών παραθύρων, ιδανικό χαρακτηριστικό για την ταυτόχρονο χρήση διάφορων προγραμμάτων / εφαρμογών. Παράλληλα, η ευκρινέστατη CrystalClear Quad HD ανάλυση των 3440×1440 γραμμών, επιτρέπει τη μεγέθυνση κάθε λεπτομέρειας με απαράμιλλη καθαρότητα. Για ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα και πιστότητα χρωμάτων, η νέα οθόνη διαθέτει τη λειτουργία Philips SmartUniformity, η οποία με ειδικούς μετρητές για την εκτίμηση της χρωματικής ακρίβειας, είναι ρυθμισμένη ώστε να διατηρεί τουλάχιστον 95% κατά μέσο όρο την ομοιομορφία της φωτεινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευκολία στη σύνδεση

Όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειας οθονών Philips, η νέα οθόνη είναι ενισχυμένη σε συνδεσιμότητα, υποστηρίζοντας HDMI και MHL για την προβολή φορητού περιεχομένου σε μεγάλη οθόνη, DisplayPort, DVI και VGA καθώς και USB 3.0 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων. Πέρα από το όφελος των παραπάνω επιλογών συνδεσιμότητας, η νέα οθόνη διαθέτει και την τεχνολογία MultiView, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα, όπως για παράδειγμα υπολογιστής / ταμπλέτα, διχοτομώντας την UltraWide περιοχή της οθόνης για προβολή περιεχομένου από δύο ξεχωριστές πηγές.

Η νέα οθόνη Philips 34-ιντσών BDM3470UP είναι ήδη διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 979 ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Προδιαγραφές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης