Η Sony αναβαθμίζει την τηλεοπτική εμπειρία με τη νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA για το 2015, στην οποία περιλαμβάνονται δώδεκα τηλεοράσεις Ultra HD 4Κ. H συγκλονιστική εικόνα που προσφέρει η Υπερ-Υψηλή Ανάλυση (Utlra HD), γνωστότερη και ως «4K», προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα κα ξεκούραστη εμπειρία χρήστη, καθώς οι BRAVIA είναι «έξυπνες» τηλεοράσεις (Smart TV). Το «έξυπνο» μέρος των τηλεοράσεων, ενσωματώνει το Λειτουργικό Σύστημα Android TV της Google, σε συνδυασμό με την τεχνολογία One-Flick Entertainment της Sony, μαζί με πολύ λεπτό design της και έξοχες λεπτομέρειες που αποδίδει ο ήχος υψηλής ανάλυσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επεξεργαστής X1 4Κ για απόλυτη ποιότητα 4K

Ο καινούργιος επεξεργαστής «X1» της Sony, προσφέρει κορυφαία καθαρότητα σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε, από περιεχόμενο 4K, High Definition, Standard Definition, έως ακόμα και βίντεο χαμηλής ανάλυσης από το Internet. Ο πολύ ισχυρός επεξεργαστής X1 αποτελεί το κλειδί στις εκθαμβωτικές εικόνες ανάλυσης 4K, αναπτύσσοντας μεγαλύτερη καθαρότητα, ζωντανά χρώματα και υψηλή αντίθεση: κάθε πηγή αναλύεται έξυπνα, ώστε να διασφαλιστούν οι καταπληκτικές λεπτομέρειες της ανάλυσης 4K. Τόσο η ανάλυση Standard Definition, όσο και η High Definition, έχουν αναβαθμιστεί με προσοχή σε ποιότητα που αγγίζει την ανάλυση 4K. Κάθε προβολή, έχει διακριτικά χρώματα και ραφιναρισμένες υφές, ενώ ο θόρυβος της εικόνας μειώνεται και η αντίθεση βελτιώνεται δυναμικά για φωτεινά, λαμπερά σημεία και πλούσια βαθιά μαύρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένας νέος κόσμος με Android TV

Η καινούργια για φέτος Android TV, προσφέρει πιο ομαλή θέαση, ζωντανές εικόνες, ήχο, παράλληλα με τη δυνατότητα να εξερευνήσετε έναν νέο κόσμο ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών ακόμα.

Με τη λειτουργία Voice Control, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής, μπορείτε να αναζητήσετε περιεχόμενο, να κάνετε ερωτήσεις και να ρυθμίσετε την τηλεόραση. Χάρη στην τεχνολογία «Google Cast Ready», μπορείτε εύκολα να στείλετε περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet στην τηλεόρασή σας, άμεσα, διασκεδαστικά και κυρίως, εύκολα.

Η νέα διασύνδεση-επικοινωνία χρήστη και τηλεόρασης, φέρνει τον κόσμο του περιεχόμενου και των εφαρμογών στην απόλυτη ευχέρειά σας. Το εύχρηστο touchpad με τηλεχειρισμό και το One-Flick Entertainment, σας ταξιδεύουν μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια, τα βίντεο από το Internet, τις φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο.

Λεπτή εμφάνιση

Οι φετινές BRAVIA είναι πολύ πιο λεπτές: η εκπληκτική X90C παρουσιάζει ένα συναρπαστικό νέο «Floating Style» με πάχος μόλις 4,9 χιλιοστά. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης σε τοίχο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, όταν η τηλεόραση ευθυγραμμίζεται στον τοίχο μεταμορφώνεται σε κομψοτέχνημα.

Εκπληκτικές λεπτομέρειες με ήχο υψηλής ανάλυσης

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης κάνει το ντεμπούτο του στις τηλεοράσεις X94C και X93C, για το 2015. Ως «ήχος υψηλής ανάλυσης», εννοείται οποιοσδήποτε ήχος έχει καλύτερη ποιότητα από αυτήν των CD: ζωντανή μουσική μέσα από την αναπαραγωγή πολύ λεπτών αποχρώσεων και λεπτομερειών.
Με το DSEE HX, ό,τι κι αν παρακολουθείτε (πχ. πρόγραμμα με ομιλίες, μουσική), αναβαθμίζεται αυτόματα σε ποιότητα υψηλής ανάλυσης, ώστε να απολαύσετε μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ακρόασης.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων BRAVIA 4K και Full HD από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2015.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Προδιαγραφές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης