Στην εποχή που κατακλυζόμαστε από φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet, η αγορά μιας οθόνης φαντάζει μια κίνηση που προέρχεται από το παρελθόν. Εντούτοις, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την μεγαλοπρέπεια μιας μεγάλης οθόνης, την ευκρίνεια και την άνεση που προσφέρει η χρήση της, καθώς γίνεται πολύ πιο εύκολη η εργασία με αυτή, η ανάγνωση κειμένων, η σχεδίαση γραφικών, ακόμα και το gaming. Σε αυτά τα πλαίσια η Philips παρουσίασε την οθόνη Philips 275C5QHAW με ειδικό design «Moda 2», σε διάσταση 27 ιντσών.

Η νέα οθόνη φέρει 27 ιντσών φέρει πάνελ τύπου IPS, συνδυάζοντας εντυπωσιακό λευκό glossy σχεδιασμό «Moda 2» με δυνατό ήχο της τάξεως των 7 Watt από ενσωματωμένα ηχεία, καθώς και συνδεσιμότητα Bluetooth για streaming μουσικής και βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν επιλέγουμε οθόνη για το χώρο που ζούμε καθημερινά, η εμφάνιση μετράει πραγματικά» λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD, που αντιπροσωπεύει την Philips. «Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα οθόνη θα προσελκύσει το ενδιαφέρον για το σύνολο των πλεονεκτημάτων της. Συγκεκριμένα η οθόνη συνδυάζει σε μία συσκευή, υπέροχη εμφάνιση 360 μοιρών χάρη στο σχεδιασμό Moda 2, μαγευτική εμπειρία εικόνας και ήχου, ήχο surround από ενσωματωμένα ηχεία και συνδεσιμότητα Bluetooth που μειώνει την ακαταστασία των καλωδίων.»

Σαγηνευτική εμφάνιση 360 μοιρών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη έχει καθαρή, μινιμαλιστική εμφάνιση και εξαιρετική κομψότητα, που συμπληρώνει οποιοδήποτε χώρο διαβίωσης. Το πλαίσιο της οθόνης καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, καθώς το πάχος του εξωτερικού πλαισίου δε μετρά παραπάνω από 2,5 χιλιοστά, ενώ η black matrix ταινία στο εσωτερικό του panel είναι μόλις 3,5 χιλιοστά. Έτσι, δημιουργείται ακόμα πιο καθαρό στυλ, με ελάχιστους περισπασμούς και μέγιστο χώρος θέασης.

Ήχος που επεκτείνεται

Τα ενσωματωμένα ηχεία των 7 Watt της οθόνης, τροφοδοτούνται από σύστημα ήχου που διαθέτει τεχνολογία «SRS WOW HD» για ενισχυμένο ήχο. Το αποτέλεσμα είναι ήχος surround με 5.1 virtual κανάλια για μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης.

Bluetooth streaming

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένας χώρος στην σύγχρονη εποχή, είτε οικιακός είτε επαγγελματικός, είναι η ακαταστασία που επιφέρουν τα περισσότερα καλώδια. Δεδομένου ότι η οθόνη 275C5QHAW διαθέτει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, οι χρήστες μπορούν να κάνουν streaming μουσικής και βίντεο άνευ καλωδίων σύνδεσης από συμβατές συσκευές, απολαμβάνοντας περιεχόμενο με εκπληκτική ποιότητα ήχου και εικόνας. Παράλληλα, χάρη στο Bluetooth σύστημα ηχείων της οθόνης, οι υποψήφιοι χρήστες μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν hands-free speakerphone κλήσεις.

Σαγηνευτική ποιότητα θέασης

Με την τεχνολογία AH-IPS του οπίσθιου πάνελ, η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης της οθόνης επιτρέπει στους χρήστες να δουν το περιεχόμενο της οθόνης με ευκρίνεια από οποιαδήποτε γωνία, ένα χαρακτηριστικό ιδανικό για μια παρέα, που επιθυμεί να δει φωτογραφίες ή να παρακολουθήσει μια ταινία. Με ανάλυση ευρείας οθόνης Full HD 1920×1080 γραμμών, η οθόνη υποστηρίζει υψηλή ανάλυση HD για μέγιστη ποιότητα εικόνας.

Τέλος, η οθόνη Philips 231P4QUPES είναι διαθέσιμη στα καταστήματα με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 349 ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Προδιαγραφές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης