Αρκετά προγράμματα πλέον, εκμεταλλεύονται το μεγαλύτερο εύρος οθόνης, ενώ παράλληλα οι χρήστες, επαγγελματίες και μη, εξοικειώνονται με την άνεση που προσφέρουν οι πολλές ίντσες ενός πάνελ. Και όταν λέμε «πολλές» δεν εννοούμε 23, 24 ή 27… αλλά ολόκληρες 32 ίντσες. Σε αυτά τα πλαίσια, μία νέα οθόνη με ανάλυση 4K Ultra High Definition (UHD) κάνει την εμφάνισή της από την Philips. Ο λόγος για την οθόνη «BDM3275UP», η οποία με τις 32 ίντσες της αποτελεί ένα νέο μέγεθος στις οθόνες Philips με αυτή την ανάλυση, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για υψηλότατες αναλύσεις σε συγκριτικά μεσαίων διαστάσεων οθόνες. Οι χρήστες μπορούν να προσβλέπουν στη 4K UHD ευκρίνεια για ψυχαγωγία πλούσια σε λεπτομέρεια, όπως οι ταινίες και τα βιντεοπαιχνίδια, απαιτητικές εφαρμογές γραφείου και σχεδιασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγαλοπρέπεια οθόνης με εξαιρετικές επιδόσεις

Με 3840×2160 οριζόντιες και κάθετες γραμμές, η 4K ανάλυση πολλαπλασιάζει κατά τέσσερις φορές το πλήθος των pixel ανά ίντσα μιας Full HD (1920×1080) οθόνης, προσφέροντας με τετραπλάσια ευκρίνεια. Όπως και οι υπόλοιπες οθόνες της σειράς 4K, η BDM3275UP είναι διαμορφωμένη για εκπληκτική εμπειρία θέασης. Ανάμεσα στις δυνατότητές της, είναι η πλούσια χρωματική υποστήριξη 10-bit για φυσική, χωρίς διαβαθμίσεις αναπαραγωγή χρωμάτων, η τεχνολογία Philips flicker-free για ρύθμιση της φωτεινότητας και μείωση του τρεμοπαίγματος της εικόνας, καθώς και το προηγμένο IPS-AHVA panel για υπερ-ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών, ώστε η ποιότητα να είναι ορατή από σχεδόν κάθε γωνία, ακόμα και από το πλάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τη νέα 4K UHD οθόνη, ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD (brand license partner των Οθονών Philips), αναφέρει, «Η 32 ιντσών UltraClear UHD οθόνη, δίνει σε χρήστες όπως γραφίστες, αρχιτέκτονες και εργαζόμενους σε γραφεία ακόμα περισσότερες επιλογές σε οθόνες μεσαίου μεγέθους με υψηλότατη ανάλυση για τις επαγγελματικές τους ανάγκες. Με την εξαιρετική του ευκρίνεια, το μοντέλο 4K UHD κάνει πραγματικά τη διαφορά στην εμπειρία θέασης, διατηρώντας εκπληκτική ακρίβεια και λεπτομέρεια ακόμα και όταν οι χρήστες διαιρούν την οθόνη σε πολλαπλές περιοχές. Στις 32 ίντσες, η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη ώστε να παρέχει μεγάλη αίσθηση του χώρου, αλλά είναι συγχρόνως αρκετά διακριτική ώστε να αφήνει αρκετό χώρο στο χώρο που τη φιλοξενεί.»

Πολλαπλές συνδέσεις με ευκολία

Με ταχύτατες επιλογές συνδεσιμότητας συμπεριλαμβανομένων των θυρών DisplayPort για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10,8 Gbps, MHL για streaming περιεχομένου από φορητές συσκευές (με παράλληλη φόρτιση συσκευής), universal HDMI και USB 3.0, η νέα οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν ψηφιακές πηγές υψηλού εύρους και να απολαμβάνουν ασυμπίεστο οπτικοακουστικό υλικό με μηδενική καθυστέρηση ανανέωσης και εκθαμβωτική UHD 4K ευκρίνεια.

Επιπρόσθετα, τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο που συμπληρώνει την εμπειρία θέασης. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία «MultiView», ώστε οι χρήστες να μπορούν ταυτόχρονα να αναπαράγουν περιεχόμενο από δύο διαφορετικές πηγές (πχ. PC και laptop, Mac και κονσόλα videogames) σε ξεχωριστά τμήματα της επιφάνειάς της. Χάρη στην πλούσια σε pixel UltraClear 4K ανάλυση, κάθε τμήμα διατηρεί συνεχώς την ευκρίνεια και τη φωτεινότητα του.

Άνεση στην εργασία

Οι ώρες που περνάμε μπροστά από την οθόνη μας, έχουν πλέον αυξηθεί κατακόρυφα, έχοντας ως αναμφισβήτητο αποτέλεσμα την κόπωση των ματιών. Έτσι, για να μειωθεί ο κίνδυνος της κόπωσης, η οθόνη διαθέτει Smart ErgoBase που της επιτρέπει να έχει κλίση, να περιστρέφεται και να χαμηλώνει μέχρι και στο επίπεδο του γραφείου για μια πιο άνετη γωνία θέασης. Επίσης, η βάση της οθόνης διατηρεί τα καλώδια τακτοποιημένα, μειώνοντας την ακαταστασία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν στην επιφάνεια εργασίας.

Τέλος, η νέα οθόνη 32 ιντσών με 4K ανάλυση της Philips είναι ήδη διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 1099 ευρώ.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης