Λευτέρης Ξυκομηνός

Η Epson και η SMART Technologies Inc. ανακοίνωσαν μια συνεργασία, σύμφωνα με την οποία το συνεργατικό εκπαιδευτικό λογισμικό «SMART Notebook» θα περιλαμβάνεται στους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς σε όλο τον κόσμο. Δημιουργώντας έναν δυναμικό συνδυασμό για διαδραστική διδασκαλία, οι εκπαιδευτικοί έχουν στη διάθεσή τους ένα παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικό λογισμικό με τους εξαιρετικούς διαδραστικούς βιντεοπροβολείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι εκπαιδευτικοί αναζητούν τις καλύτερες λύσεις υλικού και λογισμικού, ώστε να μπορούν να διδάσκουν αποτελεσματικά και για να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των μαθητών και τα αποτελέσματα της διδασκαλίας» δήλωσε ο Graeme Davidson, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της Epson Europe. «Αυτή η συνεργασία στοχεύει ακριβώς στις ανάγκες των δασκάλων για τη δημιουργία ευχάριστων και ενδιαφέροντων μαθημάτων, ενώ ανταποκρίνεται και στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων σε πραγματικό χρόνο. Ενώνοντας αυτές τις κορυφαίες, διαδραστικές τεχνολογίες αίθουσας διδασκαλίας, προσφέρουμε τα εργαλεία που ικανοποιούν αυτές τις ανάγκες» πρόσθεσε.

Η νέα συμφωνία στηρίζεται στην ήδη υπάρχουσα σχέση λογισμικού μεταξύ των δύο εταιρειών, που επέτρεψε στην Epson να διαθέτει το λογισμικό SMART Notebook μαζί με τους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς σε ορισμένες παγκόσμιες αγορές από το 2013. Τώρα η Epson θα προσφέρει το λογισμικό SMART Notebook, περιλαμβάνοντας μια εγγραφή SMART Notebook Advantage για τον πρώτο χρόνο, με τους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς της Epson στη βασική έκδοση σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εγγραφή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, να πραγματοποιούν αναβάθμιση σε όλες τις νέες εκδόσεις του λογισμικού Notebook στη διάρκεια αυτού του πρώτου χρόνου, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη μακρόχρονη συνεργασία μας με την Epson με μια παγκόσμια προσφορά» είπε ο Greg Estell, πρόεδρος Λύσεων στην SMART Technologies. «Το SMART Notebook δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν ενδιαφέροντα, διαδραστικά μαθήματα με τρόπο που είναι φυσικός τόσο για τους μαθητές όσο και για τους δασκάλους και τώρα αυτό είναι δυνατό με όλους τους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς της Epson» συμπλήρωσε.

Ο βραβευμένος αυτός συνδυασμός δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν τον διαδραστικό βιντεοπροβολέα με το συνεργατικό εκπαιδευτικό λογισμικό, για τη δημιουργία οπτικά εξαιρετικών, εντυπωσιακών και διαδραστικών εμπειριών μάθησης. Η ολοκληρωμένη σειρά διαδραστικών βιντεοπροβολέων της Epson έχει δοκιμαστεί και έχει πλήρως εγκριθεί από τη SMART, για χρήση με το λογισμικό SMART Notebook, ενώ επίσης υποστηρίζει πλήρως τα διαδραστικά χαρακτηριστικά της Epson, όπως οι διπλοί μαρκαδόροι και η λειτουργία αφής. Τόσο η Epson όσο και η SMART παρέχουν υποστήριξη πελατών και εκπαίδευση για τα προϊόντα τους.

Διαθεσιμότητα

Οι διαδραστικοί βιντεοπροβολείς της Epson με τα δικαιώματα χρήσης λογισμικού SMART Notebook θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2016, ενώ στην Ελλάδα αναμένονται τον Απρίλιο 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης