Ακουστικά για PlayStation 4, smartphone και tablet με μείωση περιβαλλοντικών θορύβων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015, 12:43
Ακουστικά για PlayStation 4, smartphone και tablet με μείωση περιβαλλοντικών θορύβων
Λευτέρης Ξυκομηνός

Η Sony Computer Entertainment Ευρώπης ανακοίνωσε το ολοκαίνουριο στερεοφωνικό σετ (In-ear) ακουστικών για το PlayStation 4. Το νέο σετ ακουστικών θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Δεκέμβριο στην ελληνική αγορά. Τα ακουστικά θα είναι επίσης συμβατά με μια ευρεία γκάμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των PS Vita, smartphones και tablets, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να απολαύσουν κορυφαίες εμπειρίες gaming και ψυχαγωγίας τόσο στο σπίτι, όσο και εν κινήσει.Τα ενσύρματα στερεοφωνικά ακουστικά ενσωματώνουν την τεχνολογία μείωσης θορύβου «AudioShield», η οποία εμποδίζει ανεπιθύμητους ήχους από το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ακουστική εμπειρία θα είναι απαλλαγμένη από ανεπιθύμητους θορύβους και περισπασμούς. Η διάρκεια της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας προσεγγίζει τις 15 ώρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία μείωσης θορύβου, ενώ η φόρτιση μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του USB καλωδίου, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.
Τα στερεοφωνικά ακουστικά «ψείρες» ενσωματώνουν και μικρόφωνο, προκειμένου να κάνετε συνομιλείτε με τους φίλους σας στο PlayStation 4, αλλά και να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω του smartphone ή του tablet σας. Επιπρόσθετα, ενσωματώνουν πλήκτρο κλήσεων και αυξομείωσης της έντασης (+/-) για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία ελέγχου του ήχου.Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται επίσης τα μικρά, μεσαία και μεγάλα εναλλασσόμενα άκρα των ακουστικών, ενώ οι μονάδες οδήγησης των 13mm προσφέρουν βαθύ μπάσο. Τα στερεοφωνικά ακουστικά ψείρες συνδέονται απευθείας στο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, αλλά και σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν υποδοχή για βύσμα ακουστικών. Ελαφριά και φορητά τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για χρήση εντός κι εκτός σπιτιού, ενώ διαθέτουν και ένα κομψό μπλε υφασμάτινο καλώδιο. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται επίσης ένα υφασμάτινο τσαντάκι μεταφοράς, ώστε να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα ακουστικά σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

Τα νέα στερεοφωνικά ακουστικά-ψείρες σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με φίλους, να παίξετε online, να απολαύσετε τις κοινωνικές λειτουργίες και να γίνετε μέλος της ολοζώντανης κοινότητας του PlayStation.Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015, 12:43