Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό, διατήρηση τακτικών πτήσεων στο εσωτερικό, απευθείας συνδέσεις, 12 νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη και ποιοτικές υπηρεσίες ενισχύουν τη θέση της SKY express στις προτιμήσεις του επιβατικού κοινού. 

Η νέα εποχή ξεκινάει και η εταιρεία που αλλάζει το τοπίο των μεταφορών υποδέχεται τη γεμάτη προοπτικές για τη χώρα χειμερινή περίοδο με ένα αναβαθμισμένο πτητικό πρόγραμμα. Με την προσθήκη των Airbus Α320neo (6) και ATR 72-600 (6), η SKY express καλύπτει 39 προορισμούς σε έξι χώρες, επεκτείνοντας, παράλληλα, το δίκτυό της σε υφιστάμενες και νέες αγορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O νεότερος και πιο πράσινος στόλος της χώρας και ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης θα επιχειρεί συνολικά 817 πτήσεις την εβδομάδα σε 34 προορισμούς στο εσωτερικό και πέντε στο εξωτερικό από τους κεντρικούς σταθμούς της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα. Και αυτό παρέχοντας πάντα ποιοτικές υπηρεσίες στους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους.

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό

Ήδη, στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα προστέθηκε το νέο δρομολόγιο που συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τη Λάρνακα. Αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο η στρατηγική σημασία της Κύπρου στον σχεδιασμό της εταιρείας, μιας και αποκτά πλέον δύο απευθείας συνδέσεις από/προς Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διατήρηση και αναβάθμιση εσωτερικών πτήσεων 

Δυναμικά συνεχίζεται κατά τους χειμερινούς μήνες το πτητικό έργο της SKY express και στο εσωτερικό, όπου ήδη παρέχει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στη χώρα (34). Αποδεικνύεται, έτσι, η αφοσίωση της εταιρείας στην εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απομακρυσμένων σημείων της χώρας, από την Κρήτη έως την Αλεξανδρούπολη και από την Κέρκυρα έως την Ικαρία.

Ειδικά η διατήρηση της κινητικότητας σε προορισμούς που διαχρονικά συγκεντρώνουν το τουριστικό ενδιαφέρον, όπως, π.χ., η κοσμοπολίτικη Μύκονος και τα μεγάλα νησιά των Δωδεκανήσων, αυξάνουν τις επιλογές που παρέχονται στους ταξιδιώτες όλο τον χρόνο.

Νέες υπηρεσίες και προνόμια

Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών όπως είσοδος στα Lounges Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρνακας, Βρυξελλών, Λονδίνου, Παρισιού, Ρώμης και χρήση του Fast Lane στα αντίστοιχα αεροδρόμια. 

Παράλληλα, στις πτήσεις εξωτερικού το επιβατικό κοινό απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού εν πτήσει με δωρεάν σέρβις, αλλά και τις προτάσεις της νέας υπηρεσίας Drinks & Bites με premium επώνυμα προϊόντα.

Προσανατολισμένη στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου της και στην παροχή εύκολης πρόσβασης και επιλογών σε όλο και περισσότερους ταξιδιώτες όλο τον χρόνο, η SKY express αποτελεί την ιδανική επιλογή και για τη χειμερινή περίοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης