Ο εορτασμός του Πάσχα στα νησιά των Κυκλάδων αποτελεί μια διαφορετική και ιδιαίτερα ανταποδοτική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν μαγευτικές διακοπές, και ταυτόχρονα να ζήσουν τον… προάγγελο του καλοκαιριού που δεν αργεί! Η απαράμιλλη ομορφιά του λευκού και του γαλάζιου σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά κυκλαδίτικα έθιμα και παραδόσεις, οι μοναδικές εκκλησίες και η δυνατότητα της πρόσβασης στις καλύτερες παραλίες της χώρας, υπόσχονται οι φετινές άγιες ημέρες να σας μείνουν αξέχαστες! 

Στην παράδοση του λαού μας ισχύει όμως ότι σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι, το οποίο πλέον μπορεί να αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της ολοκληρωμένης εμπειρίας των φετινών γιορτών, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει η Καλύτερη Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς, η Seajets, που διαθέτει τη «ναυαρχίδα» της αυτό το Πάσχα από τη Ραφήνα για τα λιμάνια της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν δεν καταφέρατε να κλείσετε δωμάτια σε πεντάστερα ξενοδοχεία σε αυτούς τους προορισμούς, μπορείτε παρόλα αυτά να απολαύσετε ένα υπερπολυτελές ταξίδι… πέντε αστέρων που σας προσφέρει το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο, το Tera Jet!

Δείτε το εν πλω:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό διότι το Tera Jet διακρίνεται με τα πέντε αστέρια της ακτοπλοΐας: Είναι ευρύχωρο, αφού χαρακτηρίζεται δικαίως ως το  μεγαλύτερο ταχύπλοο του κόσμου, είναι γρήγορο, χάρη στις τουρμπίνες αεροπλάνου με τις οποίες είναι εξοπλισμένο, είναι καλοτάξιδο, αφού με την προηγμένη τεχνολογία σταθεροποίησης που διαθέτει δεν θα σας επηρεάσουν ούτε τα μελτέμια, είναι άνετο, χάρη στα 600 ευρύχωρα και πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα, και φυσικά πολυτελές, χαρακτηριστικό που θα το ανακαλύψετε όταν βρεθείτε στα σαλόνια και στο μπαρ χωρητικότητας 400 θέσεων!

VR περιήγηση στο Tera Jet από το… σαλόνι σας!

Η Seajets, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στο υπερπολυτελές τζετ και να ξεναγηθείτε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του, για να δείτε τις σας… περιμένει και γιατί να το επιλέξετε, σε ένα καινοτόμο 360 VR βίντεο!

Περιηγηθείτε στο Tera Jet από το σαλόνι σας κάνοντας κλικ εδώ.

Δρομολόγια

Δείτε τα δρομολόγια για την περίοδο του Πάσχα αναλυτικά εδώ.

Seajets, η Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς

Η SEAJETS διακρίθηκε στα βραβεία υψηλού κύρους «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2018» ως «Επιβατηγός Εταιρεία της Χρονιάς», και όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της, το βραβείο αυτό ανεβάζει τον πήχυ ακόμα ψηλότερα, με στόχο την ακόμα πιο ποιοτική εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιβατών που θα την προτιμήσουν και το 2019. Με έναν υπερσύγχρονο στόλο από πλοία υψηλής ταχύτητας και εμπειρία 29 ετών στην ακτοπλοΐα, όλα δείχνουν πώς η εταιρεία θα αποτελέσει το φαβορί για το αντίστοιχο βραβείο και αυτής της χρονιάς!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS, έδωσε το… σύνθημα κατά την παραλαβή του βραβείου στην πρόσφατη τελετή: «Η Seajets έχει διανύσει 29 χρόνια στην ακτοπλοΐα εκτός δημοσίων σχέσεων, διαπλοκής, δημοσιότητας. Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος με αγκάθια. Η πορεία μας μιλά από μόνη της, η εταιρεία αυτή είναι ένα οικογενειακό όνειρο, όραμα αγάπης, πάθους, πίστης, επιμονής … όραμα ζωής.Η σημερινή βράβευση είναι το αποτέλεσμα μιας αδιάκοπης προσπάθειας και των υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που προσφέρονται όλα αυτά τα χρόνια στο επιβατικό της κοινό. Παράλληλά, μέσω της παρούσας διάκρισης, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η εταιρεία μας, σε πείσμα των καιρών, παρέχει πληθώρα θαλάσσιων  μετακινήσεων με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Η Seajets αποδέχτηκε την μεγάλη πρόκληση να είναι υποψήφια εφέτος για πρώτη φορά γνωρίζοντας πως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο συγκεκριμένο κλάδο για το 2018 ήταν η συγχώνευση δύο μεγάλων εταιρειών που δημιούργησε το μεγαθήριο της ελληνικής ακτοπλοΐας. Εφέτος, λοιπόν, είχαμε απέναντι μας τον κολοσσό και πήραμε το βραβείο. Και τα Lloyd’s Αwards θεώρησαν πιο σπουδαίο να βραβεύσουν την Seajets ξεπερνώντας οτιδήποτε συνέβη το 2018. Αυτή είναι η αξία του βραβείου μας.

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους νησιώτες μας, στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, στο λιμενικό σώμα και στην διαφύλαξη των συνόρων, στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, στους αγαπητούς επιβάτες μας, με όλα τα συν και τα πλην. Προσπαθώντας πάντα να διορθώνουμε το όποιο λάθος.

Με πάθος, πίστη, πατριωτισμό, επιμονή, και την μοναδική ναυτική τέχνη που διακρίνει τους Έλληνες, είμαστε και θα είμαστε παρόντες εναντίον του όποιου στημένου και  κατεστημένου».

Δείτε το βίντεο από τη βράβευση:

 

Τα Lloyd’sList Greek Shipping Awards διοργανώνονται από τη Lloyd’sList, τη ναυτιλιακή εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1734. Τα βραβεία που φέρουν αυτό το όνομα είναι αναγνωρισμένα διεθνώς.Η αξιοκρατική τους προσέγγιση βασίζεται σε μια ανεξάρτητη ομάδα κριτών από πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ναυτιλίας. Το παρών δίνουν κάθε χρόνο οι πρωταγωνιστές της ελληνικής και της διεθνούς ναυτιλίας, οι οποίοι βραβεύονται σε 17 διαφορετικές κατηγορίες (Tanker Company of the Year, Shipbroker of the Year, International Personality of the Year, Ship of the Year,NextGenerationShippingAward,  κ.α.).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης