Οι πανέμορφες και κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, οι καταπράσινες Σποράδες, ο κοντινός Σαρωνικός αποκτούν ακόμη περισσότερους θαυμαστές, αφού η Hellenic Seaways μας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε σε αυτούς τους προορισμούς σε λίγες μόνο ώρες! Ακόμα, με τηHellenicSeaways ταξιδεύουμε στο μαγευτικό Βόρειο Αιγαίο… για να θαυμάσουμε τις άγριες ομορφιές του.

Η Hellenic Seaways μας χαρίζει μοναδικές επιλογές προορισμών… Με μια περιήγηση στο website www.hsw.gr θα βρούμε τα πάντα για τους αγαπημένους μας προορισμούς, ενώ θα κλείσουμε και τα εισιτήριά μας σε λίγα μόνο κλικ. Και με το e-ticket που θα λάβουμε, είμαστε έτοιμοι για αναχώρηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιλέγουμε Σαρωνικό με τα νέα AERO HIGHSPEED

Φέτος, την τιμητική τους έχουν τα νησιά του Σαρωνικού, καθώς με τα ολοκαίνουργια, τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονης αισθητικής AERO HIGHSPEED, ταξιδεύουμε από αρχές Αυγούστου στον πανέμορφο Πόρο, στη γραφική  Ύδρα, στις πληθωρικές Σπέτσες, στην κοσμική Ερμιόνη, στο κατάφυτο Πόρτο Χέλι, στη δημοφιλή Αίγινα και στο γοητευτικό Αγκίστρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάζουμε πλώρη για το Αιγαίο

Και φέτος, η Hellenic Seaways, προσεγγίζει τις Κυκλάδες με τα πλοία της να ξεκινούν και από Πειραιά και από Ραφήνα.

Το μοναδικό Highspeed 4, από Πειραιά προς Πάρο, Νάξο, Κουφονήσι και Αμοργό, μας κάνει φανατικούς θαυμαστές της Παροικιάς και της Νάουσας. Με το Highspeed 4 βρισκόμαστε γρήγορα και εύκολα σε αγαπημένους προορισμούς και απολαμβάνουμε τα καταγάλανα νερά της Νάξου, την παρθένα ομορφιά της Αμοργού και του Κουφονησίου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο.

Με το ίδιο πλοίο, επισκεπτόμαστε τις Τετάρτες την Πάρο, Νάξο, Ικαρία και Φούρνους και ανακαλύπτουμε τα μυστικά τους.

Το FlyingCat 3, με τη σειρά του, που ξεκινά από Ραφήνα και έχει ως προορισμό την Τήνο, τη Μύκονο και τη Νάξο, μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε στα πανέμορφα νησιά σε λίγες μόνο ώρες. Και με τα καθημερινά απογευματινά (από 1/7) δρομολόγια, επισκεπτόμαστε την κοσμοπολίτικη Τήνο και το Νησί των Ανέμων εύκολα και άνετα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν φύγουμε απόγευμα Παρασκευής, μετά το γραφείο, και επιστρέψουμε βράδυ Κυριακής, έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε σπιθαμή προς σπιθαμή το αγαπημένο μας νησί, να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Αναβαθμισμένη εμπειρία σε όλα τα πλοία

Ο στόλος ταχυπλόων της Hellenic Seaways ξεχωρίζει όχι μόνο για την ταχύτητά του, αλλά και για τους άνετους χώρους στους οποίους μας υποδέχεται. Με μοντέρνα καθίσματα αεροπορικού τύπου, πλήρως εξοπλισμένα μπαρ και καταστήματα με δώρα, αρώματα, καλλυντικά και αξεσουάρ, όπου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις προσωπικές μας αγορές, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από άνεση και πολυτέλεια.

Extra Tips

  • Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε ή να εκδώσετε εύκολα την κάρτα Seasmiles. Μέσω του SeaSmiles εν πλω, μπορείτε να εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα, να ενημερωθείτε για τους πόντους σας, ενώ – αν είστε μέλος της Blue ή Silver βαθμίδας – να εκτυπώσετε τη φυσική βιοδιασπώμενη κάρτα σας. Η φυσική κάρτα Seasmiles έχει γίνει πια βιοδιασπώμενη και σε συνδυασμό με τις ψηφιακές κάρτες, σαλπάρει μακριά από τη χρήση του παραδοσιακού πλαστικού. Χρησιμοποιώντας τη Seasmiles κάρτα σας μαζεύετε πόντους και κερδίζετε αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο. Εκμεταλλευτείτε τα αποκλειστικά προνόμια και τις εκπτώσεις του διευρυμένου δικτύου συνεργατών και κερδίστε. 
  • Γνωρίστε την on-board infotainment πλατφόρμα, @sea. Διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν μέσω του wifi των πλοίων, παρέχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σας, podcast, μουσική, κ.α..
  • Και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εν πλω. Πλέουμε μαζί για ένα βιώσιμο αύριο!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης