Η NaxosBlue, η εταιρεία πρότυπο στο κομμάτι της φιλοξενίας κάνει τη διαφορά και το φετινό καλοκαίρι στον τομέα του τουρισμού, με γνώμονα την ασφάλεια και πλήρως εναρμονισμένη με τα διεθνή πρότυπα υγειονομικής φροντίδας των πελατών της. Προσφέροντας την απόλυτη έννοια της φιλοξενίας, με φροντίδα και ποιότητα, η NaxosBlue μας προτρέπει να μείνουμε σωματικά αποσυνδεδεμένοι και κοινωνικά συνδεδεμένοι.

Αρχικά, η NaxosBlue αντιλαμβανόμενη την ευθύνη που φέρει στη διαφύλαξη της υγείας τόσο των πελατών της όσο και της ομάδας της, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού καθώς και τις τοπικές αρχές δημιούργησε ένα σχέδιο δράσης σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Παράλληλα, έχει επενδύσει στην εκπαίδευση του προσωπικού με στόχο τη λεπτομερή καθαριότητα και απολύμανση και στη συνεργασία με πιστοποιημένες εταιρείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από τον τομέα της ασφάλειας, η εταιρεία δεν παραβλέπει τη σημασία της φιλοξενίας προσαρμόζοντας τη στα σημερινά δεδομένα, διαθέτοντας εξειδικευμένο ταξιδιωτικό σύμβουλο που είναι δίπλα στους πελάτες σε όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Μία από τις υπηρεσίες που προσφέρονται είναι και η διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με την islandevents.gr αλλά και διάφορες άλλες υπηρεσίες που εγγυώνται την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα στη διάρκεια των διακοπών στοιχεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την αυθεντικότητα που διαπνέει το νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νάξος αποτελεί έναν άριστο και ασφαλή προορισμό για τους φετινούς ταξιδιώτες.

Στα χέρια της NaxosBlue θα την απολαύσετε στο μέγιστο.

Ας δούμε μερικές από τις πιο αξιοπρόσεκτες βίλες του νησιού της Νάξου.

Villa Sole

H ηρεμία συναντά τη λιτή πολυτέλεια στη Villa Sole.

Σε μικρή απόσταση από την παραλία και μια ανάσα από την πολυσύχναστη πόλη της Νάξου, η βίλα φέρνει τους επισκέπτες της ακόμα πιο κοντά, προσφέροντάς τους μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία σε ένα από τα πιο υπέροχα μέρη του νησιού.

 

Villa Luna

Fun Friendly

Με μοναδική θέα στη χώρα της Νάξου και σε μικρή απόσταση από τις ομορφότερες παραλίες βρίσκεται η Villa Luna. Αυτή η υπέροχη βίλα αποπνέει μια αίσθηση καλοκαιρινής φρεσκάδας μέσω της παιχνιδιάρικης κατασκευής και διακόσμησης, προσφέροντας μια υπέροχη εμπειρία τόσο σε οικογένειες όσο και σε παρέες φίλων.

 

Villa Flo

To στολίδι του νησιού 

Φανταστείτε ένα μέρος τόσο αναζωογονητικό για την ψυχή όσο και για το σώμα. Στο λόφο της Μικρής Βίγλας βρίσκεται η Villa Flo. Ένα κατάλυμα απόλυτης άνεσης και πολυτέλειας που περιβάλλεται από ομορφιά σε κάθε σημείο του. Ένα μέρος που συνδυάζει και τις καλύτερες αρχιτεκτονικές και στιλιστικές επιλογές με τους μεγάλους εξωτερικούς και άνετους εσωτερικούς χώρους. Αυτή η ιδιοκτησία είναι η επιτομή της καλοκαιρινής απόλαυσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης