Στη Ρόδο, που διαγράφει συνεχώς νέα κεφάλαια στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας, κρατώντας σταθερά το σκήπτρο ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη Μεσόγειο, η SKY express ξεκίνησε από τις 15 Μαρτίου τις απευθείας καθημερινές πτήσεις της από Αθήνα. 

Μετά από μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε από τη μεγέθυνση του στόλου της με ιδιόκτητα Airbus A320neo, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας εγκαινιάζει συνεχώς νέους προορισμούς. Έτσι, μετά την Θεσσαλονίκη και τη Λάρνακα της Κύπρου, σειρά είχε η πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταθερά προσηλωμένη στη διασύνδεση της Ελλάδας απ’ άκρη σ’ άκρη, η ένταξη της Ρόδου στο πτητικό έργο της Sky express σηματοδοτεί ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο στη διαδρομή της, αφού με βάση τη Ρόδο οι ταξιδιώτες των Δωδεκανήσων θα μπορούν να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στην Αθήνα και στις διασυνδεδεμένες πτήσεις της εταιρείας. Το ίδιο ισχύει και για τους ταξιδιώτες εσωτερικού και εξωτερικού, που θα χρησιμοποιούν το «Διαγόρας» ως αεροδρόμιο άφιξης σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.   

Με τους πλέον ανταγωνιστικούς ναύλους, χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, υψηλό επίπεδο υγειονομικής προστασίας και απευθείας πτήσεις με Airbus A320neo, η SKY express κάνει ένα ακόμα βήμα για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου των Δωδεκανήσων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης