Η British Airways εξετάζει το ενδεχόμενο να δρομολογήσει μερικά από τα πιο μεγάλα αεροπλάνα της αυτό το καλοκαίρι σε πτήσεις της προς ηλιόλουστους κοντινούς προορισμούς, όπως η Ελλάδα, θέλοντας να αποσπάσει ένα μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα του τουρισμού για τον οποίο προβλέπει ότι θα ανακάμψει, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Το πρακτορείο σημειώνει ότι «η Ελλάδα, ένας προορισμός που προτιμούν οι Βρετανοί, κάνει σχέδια για να υποδεχθεί επισκέπτες από τα μέσα Μαΐου και η Ισπανία ετοιμάζεται να ακολουθήσει». Και η British Airways διαθέτει στο αεροδρόμιο του Χίθροου αεροπλάνα με δύο διαδρόμους, όπως τα Boeing 787 και 777, καθώς και τα Airbus A350, που μπορούν να μεταφέρουν διπλάσιους επιβάτες από τα αεροπλάνα με έναν διάδρομο τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως για τις πτήσεις μέσα στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά από τα μεγαλύτερα αεροπλάνα είναι τώρα διαθέσιμα, επειδή οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, που κανονικά εξυπηρετούν, έχουν σταματήσει και δεν αναμένεται να επαναληφθούν τόσο σύντομα όσο οι περιφερειακές συνδέσεις.

Το Bloomberg προσθέτει, επικαλούμενο τις πηγές του, πως η τελική απόφαση της British Airways θα εξαρτηθεί από τον όγκο των κρατήσεων και από το πώς η βρετανική κυβέρνηση θα σχεδιάσει τα μέτρα για την επανάληψη των τουριστικών ταξιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης