Η κυπριακή αεροπορική εταιρία Tus Air σε συνεργασία με τον ΔΑΑ, παρουσίασε τα νέα χειμερινά δρομολόγια που ξεκινούν στις 14 Δεκεμβρίου 2022.
Πριν από την παρουσίαση η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Δ.Α.Α αναφέρθηκε στην τουριστική άνοδο της Ισραηλινής αγοράς. Όπως είπε, το 2014 όταν ξεκίνησε η τουριστική κίνηση από το Ισραήλ οι αριθμοί ήταν χαμηλοί.

Σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι ξενοδόχοι οι αριθμοί είναι διψήφιοι. Με βάση τα στοιχεία που έχει το αεροδρόμιο της Αθήνας, η ισραηλινή αγορά ,στα τέλη Νοεμβρίου έφθασε στις 515 χιλιάδες επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή ξεπέρασε τα επίπεδα του 2019.Από τον προγραμματισμό στις κρατήσεις των ξενοδοχείων, η τουριστική κίνηση από το Ισραήλ την περίοδο των Χριστουγέννων στην Αθήνα θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Η Marketing Director της TUS Airways, Κική ΧάιδαΤην  παρουσίαση για τα νέα πλάνα της αεροπορικής εταιρίας έκανε η Marketing Director της TUS Airways, Κική Χάιδα. Το νέο δρομολόγιο είναι από Αθήνα προς Τελ Αβίβ και θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις έχουν προγραμματισθεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Δ.Α.ΑΤην καλοκαιρινή περίοδο αλλάζει τελείως ο χάρτης. Θα υπάρχουν πτήσεις από Λάρνακα για Παρίσι, Ηράκλειο Κρήτης, Τελ Αβίβ, και από Τελ Αβίβ για Ηράκλειο Κρήτης, Πρέβεζα, Ντίσελντορφ και Πάφο.
Οι πτήσεις από Αθήνα για Τελ Αβίβ θα ξεκινήσουν στις 14 Δεκεμβρίου. Στις 16 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις Λάρνακα- Ηράκλειο Κρήτης. Η Tus Air διαθέτει πέντε αεροσκάφη  τύπου AirBus A320.   
Η Κική Χάιδα , Marketing Director της TUS Airways, είπε ακόμη ότι η TUS στη δεύτερη φάση ανάπτυξης του θερινού προγράμματός της θα προσθέσει κι άλλους προορισμούς στην Ελλάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης