Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, που θα ξεχαστεί γρήγορα, ο Βόλος και ο ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην πρεμιέρα των play out του πρωταθλήματος της Super League.

Η κρητική ομάδα πήρε την πρώτη της ισοπαλία μετά από 10 διαδοχικές ήττες, αλλά πλέον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό ΑΕΛ, που νωρίτερα επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακό, με χαρακτηριστικό στοιχείο ότι η μοναδική τελική ήταν ένα μακρινό άστοχο σουτ του Στάρτζεον στο 45΄!

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάπως καλύτερος ήταν ο ρυθμός στο β΄ μέρος, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις όμως, με εξαίρεση ένα σουτ του Μαρτίνες που δεν βρήκε στόχο (48΄).

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον Σαρδινέρο να αποχωρεί τραυματίας και, μένοντας χωρίς «καθαρό» φορ, προτίμησε να μη ρισκάρει και να διαφυλάξει την ισοπαλία, απέναντι σε έναν Βόλο που δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο στα πλέι άουτ και δεν έδειξε να… καίγεται για τη νίκη.

Κίτρινες: Γκρίλο – Μαρινάκης, Μεγιάδο

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Ριένστρα (85΄ Μπουένο), Τσοκάνης, Δουβίκας, Νίνης, Μαρτίνες, Περέα (78΄ Ρενάτο)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Ουές, Μεγιάδο, Στάικος (75΄ Γρίβας), Στάρτζεον, Καστάινιος (86΄ Μπαλογιάννης), Σαρδινέρο (64΄ Σακόρ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης