Η ΠΑΕ Βόλος βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης σε ξένο επενδυτικό όμιλο, αποκάλυψε ο δήμαρχος της θεσσαλικής πρωτεύουσας, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας σε αθλητική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

«Την ερχόμενη εβδομάδα, σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, πιστεύω πως η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα και ένας ξένος επενδυτικός όμιλος, σοβαρός, που ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου, με Έλληνες συνεργάτες, θα τρέξει την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που είναι η αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα λοιπά. Το τρέχουν οι δικηγόροι και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα κληθούμε να βάλουμε τις υπογραφές», συνέχισε ο δήμαρχος της πόλης του Βόλου.

Για να συμπληρώσει: «Μια ομάδα από το μηδέν δημιούργησε μια σταθερότητα κι ένα όνομα στο ποδόσφαιρο και μεταβιβάζεται σε υγιείς επιχειρηματίες, που θα επενδύσουν και στην πόλη. Αισθάνομαι ικανοποιημένος γι΄ αυτό το κατόρθωμα. Αν ολοκληρωθεί, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγήσουμε με λεπτομέρειες και θα μάθετε τα πρόσωπα και τα πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης