Παίκτης του Βόλου είναι από την Πέμπτη ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Αντριέν Ρεγκατίν. Ο 29χρονος έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Αλτάι και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική Super League, υπογράφοντας για έναν χρόνο.

Τη σεζόν 2020/2021 ο Ρεγκατίν συμμετείχε σε 30 αγώνες με την Αλτάι, με απολογισμό 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ «μετρά» και μία συμμετοχή με την Εθνική Μαρόκου σε επίπεδο ανδρών, πριν από 8 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Μαγνησίας:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου διεθνή Μαροκινού μεσοεπιθετικού Αντριέν Ρεγκατίν. Ο Ρεγκατίν, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με την Τουλούζ (144 συμμετοχές, 9 γκολ), ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Τουρκία σε Οσμάνλισπορ (61 συμμετοχές, 6 γκολ), Ακχίσασπορ (23 συμμετοχές, 3 γκολ) και Αλτάι (30 συμμετοχές, 4 γκολ).

Ο Ρεγκατίν έχει περάσει και από την Αμερική φορώντας τη φανέλα του Σινσινάτι, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Μαρόκου. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει του Αντριέν Ρεγκατίν στην οικογένεια της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης